"VIDELA SAM KAKO LEŽI KRVAVA A ONDA SAM IZVUKLA NJENU SESTRU" Komšije opisale SCENE UŽASA u NS: Evo šta je prethodilo UBISTVU
Foto: Drustvene Mreže

"VIDELA SAM KAKO LEŽI KRVAVA A ONDA SAM IZVUKLA NJENU SESTRU" Komšije opisale SCENE UŽASA u NS: Evo šta je prethodilo UBISTVU

Crna Hronika -

J.A. (36) osumnjičen je da je ubio suprugu Aranku A. (29) nožem u Ulici Baja Pivljanina u Novom Sadu, a potom navodno pokušao da se ubije.

Par je živeo u naselju Bangladeš, ali im je izgorela kuća, zbog čega su došli u kuću brata osumnjičenog za ubistvo sa svoje troje dece, od kojih je najstarije staro samo 10 godina.

Ipak, prema rečima komšinice, par se nedavno rastao, prilikom čega je Aranka prešla da živi kod svog brata, ali je J.A. danas došao da se pomiri sa Arankom, prilikom čega je izbila svađa koja se završila tragično.

- Čim sam čula svađu došla sam u njihovu kuću i videla Aranku kako leži krvava na podu. Izvukla sam njenu zaovu da je J.A. ne bi napao, inače ko zna šta bi bilo - priča komšinica.

Ubio suprugu pred njenom sestrom

Podsećamo, J.A. je Aranku izbo šest puta i to pred njenom sestrom, koja je bezuspešno pokušala da je odbrani od napada.

Komšije kažu da su se muškarac i žena često svađali, a pre nedelju dana su se rastali.

Kako je ranije rekao portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, njihova ekipa je intervenisala u 14.46 časova.

- Na licu mesta je zatečena ženska osoba sa više povreda na telu koja je preminula, dok je muškarac pokušao samoubistvo hladnim oružjem i prevezen je na reanimaciju Urgentnog centra KCV - naveo je dr Krulj.

Kurir.rs/Blic/Novosti

Bonus video:

00:52

HOROR U VRANJU: Muž izbo ženu, povredio i ćerku kad je pokušala da zaštiti majku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track