UBICA IZ NOVOG SADA NA MREŽAMA DELIO STRAVIČNE OBJAVE! Dan pre zločina objavio više od 100 fotografija žene koju je potom ubio!
Foto: Društvene mreže

užas

UBICA IZ NOVOG SADA NA MREŽAMA DELIO STRAVIČNE OBJAVE! Dan pre zločina objavio više od 100 fotografija žene koju je potom ubio!

Crna Hronika -

Novi Sad ponovo se našao u središtu velike tragedije kada je ubijena još jedna žena od strane partnera. Naime, dvadesetdevetogodšnju Aranku A. nožem je usmrtio partner Jožef F. (36), da bi nakon toga pokušao i sebi da oduzme život.

Novi Sad
foto: Društvene mreže

Kako smo ranije pisali, svemu je prethodila svađa, a prema nezvaničnim informacijama, par se rastao pre desetak dana, s tim da su se na dan tragedije sreli kako bi došlo do pomirenja. Na društvenim mrežama Jožefa F. ređale su se danima objave posvećene partnerki kojoj je na kraju i sam presudio.

Jožef je pored ranije emitovanog uživo prenosa na kojima pozira sa decom, podelio tog dana čak 33 objave, a poslednja među objavama je i niz od 69 fotografija, s tim da se na nekima od njih mogu videti i tri ćerkice ovog bračnog para koje su juče ostale bez majke.

Inače, prema rečima komšija, on je došao juče i napao je Aranku, a onda je izbo nožem čak šest puta.

Pa da podsetimo, ovaj par živeo je u naselju Bangledaš koje je nedavno izgorelo, da bi posle požara došli kod njene sestre da žive. Do tragedije je došlo u Ulici Baja Pivljanina u Novom Sadu.

- Posvađali su se, on je izvadio nož i izbo je. Pokušala je sestra da ih razdvoji, ali nije uspela. Kada je video šta je uradio, povredio je i sebe. Imaju troje male dece, kaže izvor.

Po rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa izašla je na lice mesta u 14:46, zatečena je žena stara 29 godina sa brojnim povredama koja je preminula na licu mesta, dok je muškarac (36) imao višestruke povrede oštrim predmetom koje je najverovatnije sam sebi zadao.

Bonus video:

00:41

MUŠKARAC UBO ŽENU U GRUDI U CENTRU KUZMINA KOD SREMSKE MITROVICE:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track