MISTERIJA RANJAVANJA KOD SOPOTA! Komšije progovorile: Niko ništa nije čuo ni video, nemoguće je!
Foto: RINA

potraga za napadačem

MISTERIJA RANJAVANJA KOD SOPOTA! Komšije progovorile: Niko ništa nije čuo ni video, nemoguće je!

Crna Hronika -

Muškarac Ivan J. (42) upucan je sinoć, kako tvrdi, u dvorištu porodične kuće u mestu Popović kod Sopota kada je zadobio prostrelne rane po nogama. Kako saznaje Kurir, niko od komšija nije čuo pucnjavu koja je prijavljena tek nakon što je ranjeni odvezen u dom zdravlja u Sopotu.

- Živimo baš u blizini njihove kuće, ako se sve odigralo ovde čuli bismo pucnje, to mora da je bilo na nekom drugom mestu. Nemoguće je i da neko nije video nešto ili čuo, ovo je malo mesto već bi se odavno pričalo po Popoviću - kaže komšinica za Kurir.

Kako saznajemo, Ivana je sa prostrelnim ranama na nogama prvo dovezao prijatelj u dom zdravlja u Sopotu, nakon čega je prebačen u Urgentni centar u Beogradu.

- On je u policiji ispričao da ga je upucao nepoznati muškarac u dvorištu njegove kuće, kao i da ni sa kim nije u neprijateljskim odnosima i da zato ne može ni da pretpostavi ko bi mogao da mu naudi - kaže izvor Kurira iz istrage.

Policija intenzivno radi na identifikovanju i hapšenju napadača, a kako saznajemo, na licu mesta nisu pronađeni konkretni tragovi pucnjave.

- Policija je obavila uviđaj i ispituju se sve okolnosti o kojima je govorio Ivan J, a o slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Njemu su konstatovane lake telesne povrede i on je pušten na kućno lečenje.

Bonus video:

04:37

VIDEO SAM ŽUTU KUGLU, A ONDA SHVATIO DA MI JE POLA TELA RAZORENO! Ispovest pukovnika koji je jedva preživeo ranjavanje 1999.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja