"MLADIĆ (29) NEPOMIČNO LEŽAO NA ULICI, NIJE MU BILO SPASA" Očevidac o jezivim prizorima, evo kako se dogodio sudar kod Obrenovca
Foto: Printscreen

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

"MLADIĆ (29) NEPOMIČNO LEŽAO NA ULICI, NIJE MU BILO SPASA" Očevidac o jezivim prizorima, evo kako se dogodio sudar kod Obrenovca

Crna Hronika -

U nepunih deset dana dogodile su se dve saobraćajne nesreće samo na teritoriji Obrenovca, s tim da su u obe nastradali mladi motociklisti. Posle udesa kod tržnog centra "Big" u Obrenovcu, danas je u selu Zvečka kod samog ulaza u Obrenovac, poginuo mladić (29).

- Nesreća se dogodila pred sam ulaz u Obrenovac, saobraćaj je bio potpuno zatvoren u tom delu, ljudi prvo nisu znali o čemu je reč, sve dok nismo videli mladića kako nepomično leži na ulici pokriven, stradao je na licu mesta, nije mu bilo spasa, prizori su bili jezivi - kaže jedan od očevidaca za Kurir.

Kako saznajemo, vozač motocikla stradao je prilikom uključenja iz sporednih ulica, a kretao se, prema rečima očevidaca, velikom brzinom.

Podsećanja radi, na obrenovačkom putu 11. maja život je izgubio motociklista Igor Nenadović (38). Policija je, inače tada, brzo stigla na lice mesta, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt muškarca.

MUP Srbije je danas apelovao na vozače zbog pogoršanja stanja bezbednosti u saobraćaju uz podatak da je u roku od 12 sati u udesima stradalo petoro ljudi!

Bonus video:

01:32

VELIKI BROJ STRADALIH BICIKLISTA I MOTOCIKLISTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track