"ŽIVELA JE U PAKLU, TRPELA TORTURU SVAKOG DANA" Lela koju je Nikola ubio danima strahovala: SPASILA SINA, ALI SEBE NIJE MOGLA
Foto: Privatna Arhiva

prijateljica otkrila nove detalje

"ŽIVELA JE U PAKLU, TRPELA TORTURU SVAKOG DANA" Lela koju je Nikola ubio danima strahovala: SPASILA SINA, ALI SEBE NIJE MOGLA

Crna Hronika -

Pedesetpetogodišnja žena iz Požarevca, Lela Stojadinović, zverski je ubijena u stanu svoje majke na Novom Beogradu, a njena smrt potresla je one koji su je poznavali.

Jedna njena prijateljica otkrila je da je Lela u posedlnjim trenucima svog života štitila život svog sina (23), ali da nažalost nije mogla da zaštiti sebe. Kako je dodala, Lela je radila u GO Požarevac, a sa Nikolom Lazarevićem (45) koji ju je ubio nožem bila je u emotivnoj vezi. Lazarević se posle zločina ubio.

Lela Stojadinović
Lela Stojadinovićfoto: Privatna Arhiva

Lela je, podsetimo, sahranjena u subotu, 18. maja, kada su njena porodica, kao i prijatelji imali priliku da se poslednji put oproste od nje. Nakon sahrane, oglasila se jedna Lelina prijateljica i navela da je Lela pored Nikole preživela pakao.

- Upoznala je tog čoveka, zaljubila se i onda je počeo pakao. Tortura svakog dana. Viđale smo se na kafi, ali sve ređe i ređe, tortura je bila sve jača, Lela je živela u paklu. Pokušavala je da se povuče, ali nije uspela. Skoro sam saznala da su mnogi znali za to, ali pomoći nije bilo. Ako institucije ne pomognu, niko ne može - rekla je žena.

Inače, kako smo pisali, ubijena žena je tri puta prijavljivala Lazarevića za nasilje, a prijateljica je sada navela da je Lela iz straha povlačila iste.

- Nasilnik je znao za prijave, pretio je da će joj ubiti sina i ona je tu pretnju ozbiljno shvatala. Zato se vraćala ovom monstrumu - dodala je, a potom je otkrila i to da je na sahrani koja je održana u subotu, Lelin sin rekao da mu je majka na neki način spasila život.

- Njen sin kaže da mu je majka spasila život. Njoj, nažalost nije bilo spasa - završila je prijateljica ubijene žene objavu na društvenij mreži.

Nikola Lazarević
Nikola Lazarevićfoto: D. Petrović, Privatna Arhiva

Podsetimo, Lelu Stojadinović je kobnog dana oko 17 sati ubio emotivni partner Nikola Lazarević (45) iz Požarevca. Naime, Nikola je navodno, došao u stan Leline majke koja je nekoliko dana pre toga otišla u banju. Posvađali su se, a zatim je Lazarević nasilnički nasrnuo na nesrećnu ženu i pretukao je pesnicama, da bi potom uzeo kuhinjski nož i ubio je. Nakon toga ubica je sebi prerezao grkljan. Njihova tela pronašao je Lelin sin (23).

Kako su ranije za Kurir ispričale komšije Nikole Lazarevića, on je u Požarebvcu imao suprugu i porodicu, a nakon što je izvršio samoubistvo od njega se oprostila i supruga objavivši niz njihovih fotografija.

- Nikola je bio dobro situiran, radio je kao autolimar i šlep službu je imao. Nije trebalo ovako sve da uradi - rekao nam je ranije jedan njegov prijatelj.

Bonus video:

00:52

HOROR U VRANJU: Muž izbo ženu, povredio i ćerku kad je pokušala da zaštiti majku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track