JEZIVI PRIZORI KOD OBRENOVCA, OTKRIVENO KO JE POGINUO! Poznato kako je došlo do sudara autobusa i kamiona pod teretom (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/RTV Mag

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA

JEZIVI PRIZORI KOD OBRENOVCA, OTKRIVENO KO JE POGINUO! Poznato kako je došlo do sudara autobusa i kamiona pod teretom (VIDEO)

Crna Hronika -

Stravični prizori mogli su se videti na Valjevskom putu posle sudara autobusa i kamion pod teretom, a nažalost, u ovoj nesreći jedna osoba je poginula. Kako saznajemo reč je o muškarcu M. R., inače vozaču autobusa na liniji 860 T.

- Došlo je do sudara autobusa na liniji 860 T koji inače saobraća na liniji Vukićevica i Industrijska zona Barič. Do sudara je izgleda došlo kada je kamion presekao put iz za sada nepoznatih razloga i zakucao se u vozačevu stranu autobusa. Nažalost M. R. nije bilo spasa, grdosija je praktično u njega direktno udarila - kaže izvor za Kurir.

Kako se nezvanično saznaje, u ovom udesu povređeno je 16 putnika iz autobusa, koji su ubrzo prevezeni u Urgentni centar i KBC Bežanijska kosa, a do same nesreće došlo je oko 10. 10 u selu mestu Stubline kod Obrenovca.

Kako se moglo videti na objavljenim fotografijama, ljudi su uznemireno napuštali autobus, a intervenisali su i vatrogasci koji su pomagali u izvlačenju nesrećnog vozača autobusa. Nažalost, lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njegovu smrt.

Istraga je u toku, a još uvek nema zvaničnih informacija o samoj nesreći, međutim, kako se može videti na snimku, hitna pomoć je ubrzo pristigla na lice mesta, a pored policije, prisutni su i vatrogasci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track