VOZAČ KAMIONA KOJI SE ZAKUCAO U AUTOBUS KOD OBRENOVCA POBEGAO, ALI... Ministar Ivica Dačić otkrio nove detalje saobraćajne nesreće
Foto: Printscreen/Youtube/RTV Mag

jedna osoba poginula

VOZAČ KAMIONA KOJI SE ZAKUCAO U AUTOBUS KOD OBRENOVCA POBEGAO, ALI... Ministar Ivica Dačić otkrio nove detalje saobraćajne nesreće

Crna Hronika -

Vozač kamiona koji je izazvao saobraćajnu nesreću kod Obrenovca, kada je poginuo vozač autobusa, a povređeno je 16 osoba, priveden je brzom intervencijim policije nakon što je pobegao sa lica mesta.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je prema prvim izveštajima Saobraćajne policije vozač kamiona, koji je udario u autobus, odgovoran za nesreću u kojoj je poginula jedna osoba, a 16 ljudi je potražilo pomoć.

Mesto nesreće
Mesto nesreće foto: Printscreen/Youtube/RTV Mag

- Vozač je pobegao pre dolaska policije, znamo ko je i on će uskoro biti pronađen - naveo je Dačić novinarima nakon obilaska Policijske uprave za grad Beograd, a ubrzo nakon toga, Tanjugu je rečeno da je vozač priveden.

Podsetimo, nesreća se dogodila jutros oko 10.10 sati na Valjevskom putu u mestu Stubline. Na fotografijama sa mesta nesreće vidi se kako je kamion udario u autobus i to baš u vozačevu stranu. Izvor Kurira rekao je ranije da je nastradao vozaćč autobusa na liniji 860T, M. R.

- Do sudara je izgleda došlo kada je kamion presekao put iz za sada nepoznatih razloga i zakucao se u autobus pun putnika - objasnio je naš izvor.

(Kurir.rs - Tanjug)

Bonus video:

00:19

Saobraćajna nesreća na auto putu u kojoj je u izgoreo kamion

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track