"BIO JE DOBAR ČOVEK, MNOGO MI JE ŽAO" Ovo je vozač autobusa koji je poginuo kod Obrenovca, put mu presekao DROGIRANI KAMIONDŽIJA
Foto: Printscreen/Youtube/RTV Mag

TUGA!

"BIO JE DOBAR ČOVEK, MNOGO MI JE ŽAO" Ovo je vozač autobusa koji je poginuo kod Obrenovca, put mu presekao DROGIRANI KAMIONDŽIJA

Crna Hronika -

Momčilo Radosavljević (56), inače policacaj u penziji, poginuo je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći kada je u selu Stubline kod Obrenovca došlo do sudara kamiona pod teretom i autobusa kojim je upravljao Momčilo.

Njegovi prijatelji se celog dana opraštaju od Momčila, a o njemu su imali da kažu samo reči hvale.

Momčilo Radosavljević
foto: Printskrin

- Moca je bio moj prijatelj, mnogo mi je žao što je ovako stradao, bio je dobar čovek i vozač i onda naleti na nekog ovakvog ludaka i strada, šta reći, tuga - rekao je za Kurir prijatelj poginulog Momčila, nakon čega je dodao:

- Koliko znam kamion je sa sporednog puta izleteo pravo na njega i presekao mu put. Svako danas seda za volan - rekao je naš sagovornik.

Saobraćajna Nesreća, Obrenovac
foto: screenshot YT/rtvmag

Juče nešto posle 10 časova ujutru, podsetimo, došlo je do stravične saobraćajne nesreće na Valjevskom putu u mestu Stubline kod Obrenovca, kada je u sudaru autobusa i kamiona pod teretom, poginuo vozač autobusa.

U ovom sudaru, povređena je 21 osoba, inače putnici u autobusu, koji su, odmah nakon nesreće zatražili medicinsku pomoć!

- Došlo je do sudara autobusa na liniji 860 T koji inače saobraća na liniji Vukićevica - Ljubinić - Industrijska zona Barič i kamiona pod teretom. Do sudara je izgleda došlo kada je kamion presekao put iz za sada nepoznatih razloga i zakucao se u vozačevu stranu autobusa. Nažalost, vozaču autobusa M. R. nije bilo spasa, grdosija je praktično u njega direktno udarila - kaže izvor za Kurir.

Saobraćajna nesreća, Obrenovac
foto: Printscreen/Youtube/RTV Mag

Pre samog dolaska policije koja je na liste mesta stigla u rekordno brzom vremenu, vozač kamiona koji je, kako se sumnja, izazvao ovaj sudar na Valjevskom putu, pobegao je sa mesta sudara.

Kako saznajemo, osumnjičeni vozač kamiona je odmah po hapšenju bio je podvrgnut alkotestu i testu na narkotike, nakon čega je utvrđeno da nije imao alkohola u krvi, međutim test na droge je ukazao da je pozitivan na narkotike.

- Vozač kamiona je uspeo da pobegne sa mesta nesreće pre dolaska policije, ali efikasnim radom, ubrzo je pronađen i priveden. Njemu je odmah urađen alkotest, kao i test na narkotike, s tim da je taj test bio pozitivan, dok alkohol nije imao - kaže naš izvor.

Bonus video:

00:07

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA PUTU NOVI SAD-BEOGRAD: Dva šlepera u PLAMENU, strahuje se šta je sa vozačima (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track