KURIR SAZNAJE! Braća Panić uhapšena na aerodromu u Beogradu!
Foto: Instagram

KURIR SAZNAJE! Braća Panić uhapšena na aerodromu u Beogradu!

Crna Hronika -

Braća Panić, Uroš i Miloš, uhapšena su jutros na aerodromu u Beogradu po poternici koju je za njima raspisao Viši sud u Beogradu na zahtev Višeg javnog tužilaštva koje vodi istragu protiv njih zbog trgovine ljudima, saznaje Kurir.

Kako saznajemo, oni su u Beograd doleteli iz Crne Gore i odmah su sprovedeni u Centralni zatvor.

Podsetimo, bahata braća Panić bili su u bekstvu od početka februara od kada je policija otkrila da su podvodili devojke u stanovima u Beogradu. Oni su pobegli tokom pretresa stanova u kojima su se devojke prostituisale i od tada su nedostupni srpskoj policiji.

Braći Panić istražni organi izgubili su svaki trag još 8. februara ove godine kada je otkriven njihov prljavi biznis - podvodili su devojke na više lokacija u sred Beograda.

Uroš Panić, Miloš Panić
foto: Printscreen/Instagram

Iako su se prvobitno teretili za posredovanje u prostituciji, ubrzo je pokrenuta i istraga zbog trgovine ljudima protiv ove dvojice braće, ali i finansijska istraga jer su, kako se sumnja, od podvođenja devojaka zaradili ogromne cifre.

Prema naredbi o sprovođenju istrage osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu oštećenu vrbovali u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije.

Bonus video:

00:49

Braća Panić u noćnom provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track