MUŠKARAC KOJI JE PREMINUO POSLE TUČE NA VOŽDOVCU JE BRAT MINISTRA U VLADI BIH: Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo istragu!
Više javno tužilaštvo u Beogradu, Foto: Više javno tužilaštvo u Beogradu

voždovac

MUŠKARAC KOJI JE PREMINUO POSLE TUČE NA VOŽDOVCU JE BRAT MINISTRA U VLADI BIH: Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo istragu!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem od 26. maja 2024. godine na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ.M. (37).

- Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ.M. kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih lica i Đ.M. u kojem je Đ.M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo.

- Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju - dodaje se u saopštenju.

Kako Kurir nezvanično saznaje preminuli Đorđe Mijatović je mlađi brat potpredsednika Vlade Bosne i Hercegovine i federalnog ministra Vojina Mijatovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track