MUP SE OGLASIO O TUČI U PARKU NA VOŽDOVCU: Muškarac preminuo u Urgentnom! U TOKU POTRAGA
Ilustracija/ Arhivska fotografija, Foto: Dado Đilas

MUP SE OGLASIO O TUČI U PARKU NA VOŽDOVCU: Muškarac preminuo u Urgentnom! U TOKU POTRAGA

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivno rade na pronalasku dve, za sada nepoznate osobe, za koje se sumnja da su pretukle muškarca (40), koji je u Urgentnom centru preminuo.

- Policija je odmah po prijavi, juče u 18.20 časova da su u jednom parku na Voždovcu, dve osobe pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, izašla na lice mesta. Pripadnici MUP-a intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti, kao i pronalasku osumnjičenih osoba, navodi MUP u saopštenju.

Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu, radi obdukcije.

Podsetimo, preminuli muškarac je Đorđe Mijatović, mlađi brat ministra u Vladi Federacije BiH, Vojina Mijanovića. Preminuo je sinoć posle prijema u beogradski Urgentni centar, kako Kurir saznaje, najverovatnije je nastradao pod nesrećnim okolnostima.

- Na igralištu ispred zgrade u kojoj je živeo navodno je došlo do sukoba i to oko lopte. Preminuli Đorđe Mijatović je došao kući i ispričao supruzi da je zamahnuo ka jednom muškarcu, izgubio ravnotežu, pao i udario glavnom o beton - otkriva izvor Kurira.

Kako navodi zvor, navodno, on je po dolasku kući dobio i epi napad posle kog je prebačen na kliniku u kojoj je i preminuo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track