OVO JE DAVID KOJI JE ZAKOPAO OCA U KUĆI ZBOG NJEGOVE PENZIJE: Isplivali detalji o sinu iz Zemuna! MENJAO IME, BIO U ZATVORU (FOTO)
David Drobnjak, Foto: Facebook

otkrivamo

OVO JE DAVID KOJI JE ZAKOPAO OCA U KUĆI ZBOG NJEGOVE PENZIJE: Isplivali detalji o sinu iz Zemuna! MENJAO IME, BIO U ZATVORU (FOTO)

Crna Hronika -

David Drobnjak (53), koji se sumnjiči da je oca Branislava (79) zakopao ispod betonske ploče u kući u Zemunu, kako Kurir saznaje, ranije se zvao Dejan, a promenio je ime posle odsluženja zatvorske kazne u inostranstvu.

Podsetimo, on je juče u pratnji dva advokata došao sam u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu i priznao da je oca pre osam godina sahranio u kući, kako bi nastavio da prima njegovu penziju.

- Izjavio je da mu je otac preminuo prirodnom smrću i da ga je sahranio u kući. Policija i dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu odmah su izašli na lice mesta. Tužilac je naložio da se obavi uviđaj i ekshumacija ostataka koji su pronađeni - podseća sagovornik Kurira.

Kuća u kojoj je zakopao oca
Kuća u kojoj je zakopao ocafoto: Kurir

Kako izvor Kurira otkriva, Davida, koji se ranije zvao Dejan, komšije njegovog pokojnog oca nisu dobro poznavale i nisu ga često viđale.

- Navodno je u inostranstvu osuđivan za teška krivična dela i tamo je služio kaznu. Po odsluženju kazne, vratio se u Srbiju, i tada je i promenio ime - kaže sagovornik Kurira.

Podsetimo, dežurni tužilac naložio je obdukciju i toksikološke analize kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

David Drobnjak
David Drobnjakfoto: Facebook

- U zemlji prekrivenoj betonskom pločom su pronađene ljudske kosti - kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje da su vatrogasci morali da lome i razbijaju beton kako bi došli do posmrtnih ostataka.

- Vrata kuće su posle obavljenog uviđaja zapečaćena, na njima stoji obaveštenje policije. Unutra se vidi krš i lom posle razbijanja betona - kaže naš izvor.

Inače, komšije kažu i da Branislava, Davidovog oca, nisu videli od 2016. godine.

- Nismo ga videli od oktobra 2016. godine. O njemu je do tada brinuo sin, komšinici je kasnije rekao da mu je otac u domu za stara lica. Čuli smo da on živi na Altini, i da mu je otac kupio stan - kaže za Kurir jedan od njih.

Bonus video:

02:46

KURIR ISPRED DVORIŠTA GDE JE ČOVEK ZAKOPAO OCA DA BI PRIMAO NJEGOVU PENZIJU: Pitali ga gde je otac, evo šta je odgovarao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track