Prevario kupce avionskih karata

Prevario kupce avionskih karata

Crna Hronika -
Policija sumnjiči Miroslava Darijevića da je od juna do septembra 2012. godine od više pravnih i fizičkih lica uzeo novac, u ukupnom iznosu od 750.000 dinara, za kupovinu povratnih avionskih karta različitih avio-prevoznika, ali je većinu novca zadržao za sebe, a uplatio je samo nekoliko avionskih karata ali u jednom pravcu

ČAČAK - Čačanska policija saopštila je da je uhapsila vlasnika čačanske agencije "Studio D2" Miroslava Darijevića (53) iz tog grada i protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je prevario najmanje 29 osoba za novac namenjen kupovini avionskih karata.

On je od juna do septembra 2012. godine od više pravnih i fizičkih lica uzeo novac, u ukupnom iznosu od 750.000 dinara, za kupovinu povratnih avionskih karta različitih avio-prvoznika, ali je većinu novca zadržao za sebe, a uplatio je samo nekoliko avionskih karata ali u jednom pravcu, navodi se u saopštenju policije.

Darijević je za sebe zadržao oko 680.000 dinara, dok je za samo 72.000 dinara kupio nekoliko avionskih karata u samo jednom pravcu i na taj način oštetio 29 osoba.

Građani koji su u inostranstvo putovali iz poslovnih ili turističkih razloga, a koji su karte rezervisali preko Darijevićeve agencije, saznali su na beogradskom aerodromu da za njih karte nisu kupljene, saopštava policija.

Darijević je agenciju otvorio nakon što je izašao iz Okružnog zatvora u kome je proveo više godina zbog privrednog prekršaja.

Policija sumnja da je Darijević još više građana oštetio za avionske karte i poziva sve koji su imali problema sa njegovom agencijom "Studio D2" da to prijave policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track