Bošnjak ubio državljanku Srbije, pa je bacio psima

Hapšenje u BIH

Bošnjak ubio državljanku Srbije, pa je bacio psima

Crna Hronika -
Enes Nurkić osumnjičen da je 23. avgusta ženu brutalno ubio u kadi, a zatim je polio sonom kiselinom i odneo u hangar aerodroma Dubrava

TUZLA - Brutalno!Bosanski državljanin Enes Nurkić iz Živinica uhapšen je u noći između petka i subote zbog sumnje da je 23. avgusta brutalno ubio državljanku Srbije, čiji identitet još nije saopšten. Kako je pokazala obdukcija, žena je zadavljena, a zatim polivena sonom kiselinom, pa bačena na mesto gde se skupljaju psi lutalice.- Unakaženo telo žene, čije su pojedine delove rastrgli psi, pronađeno je 23. avgusta kod piste aerodroma „Dubrava“. Noge su joj bile vezane, a tamo gde je pronađena najverovatnije je bačena dva-tri dana posle svirepog ubistva - rekao je izvor iz istrage. Sumnja se da je Nurkić zločin izvršio u kupatilu stana koji je iznajmio. Posle ubistva ukrao je ženino zlato, koje je policija pronašla u njegovom stanu.- Zatim je, kako mi je rekla policija, njeno telo odneo do hangara koji je oko pet kilometara udaljen od kuće - rekao je čovek koji je osumnjičenom za monstruozno ubistvo iznajmio stan.Stanodavac je naveo i da Nurkića nije poznavao dok mu nije iznajmio stan početkom godine. S njim, kako je rekao, nije bilo nikakvih problema.- Redovno mi je plaćao stanarinu. Ženu nikad nisam video. Znam da su bili u ljubavnoj vezi, da je ona živela u Švajcarskoj i da je imala državljanstvo te države i Srbije. I Nurkić je s vremena na vreme odlazio kod nje - naveo je on.

Ostavio otiskeEnes Nurkić je, prema nezvaničnim informacijama, identifikovan na osnovu otisaka koje je ostavio na telu žene.- Na osnovu tih otisaka i operativnih radnji, pripadnici MUP Tuzlanskog kantona uhapsili su Nurkića - potvrđeno je iz MUP BiH.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track