Pao serijski provalnik kuća
Foto: Sina Shutterstock

Leskovac

Pao serijski provalnik kuća

Crna Hronika -
Policija sumnjiči da je u mesecu novembru obio četiri kuće iz kojih je krao novac, zlatni nakit, laptop, mobilne telefone, alkoholna pića i parfeme

LESKOVAC - Leskovačka policija uhapsila je Slobodana S. (47) iz Leskovca zbog osnova sumnje da je u novembru na području tog grada izvršio četiri krivična dela teške krađe obijanja kuća, saopštila je danas Policijska uprava u Leskovcu.

Vršenjem ovih krivičnih dela, kako navodi policija, oštećenim građanima je prouzrokovana šteta u iznosu većem od milion dinara.

Slobodan S. se sumnjiči, da je u novembru izvršio obijanje četiri porodične kuće, na taj način što je metalnim predmetom razvaljivao balkonska vrata i futere prozora. U kućama je vršio premetačine i protivpravno prisvajao novac, zlatni nakit, laptop, mobilne telefone, alkoholna pića i parfeme.

Policija je, nakon privođenja, na osnovu naredbi istražnog sudije, izvršila pretres kuće i prostorija Slobodana S, kojom prilikom je i pronađen deo protivpravno prisvojenih predmeta, koji će biti vraćeni vlasnicima.

Osunjičeni Slobodan S. je predat u nadležnost istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu, koji mu je odredio pritvor do mesec dana, navodi se u saopštenju PU Leskovac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track