UŽAS: Deca gledala oca kako im kolje majku!

Stravičan zločin u Kragujevcu

UŽAS: Deca gledala oca kako im kolje majku!

Crna Hronika -
Dejan Cvetić bacio Natašu sa prvog sprata porodične kuće, a zatim sišao u dvorište i ubo je u vrat. Deca svedoci porodične tragedije

KRAGUJEVAC – Surovo!Dejan Cvetić (40) je u nedelju popodne bacio svoju suprugu Natašu (32) sa prvog sprata porodične kuće u kragujevačkom naselju Bagremar, a potom sišao u dvorište i teško povređenu ženu preklao nožem!

Zločinu je prethodila svađa supružnika, a dvoje dece od sedam i osam godina prisustvovalo je porodičnoj tragediji.- Gledao sam televiziju u kući kada sam spolja začuo zapomaganje. Istrčao sam i u susednom dvorištu video komšinicu koja je ležala na travi, previjala se i pokušavala da ustane sa zemlje. Kroz jauk mi je rekla da zovem policiju jer će muž da je ubije. Ušao sam u kuću, pozvao policiju, a kada sam ponovo izašao napolje ona je ležala u lokvi krvi, preklanog vrata - priča komšija porodice Cvetić.Lekari Hitne pomoći brzo su stigli na mesto zločina, ali su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.Milan Stojiljković, ujak Dejana Cvetića, rekao je za Kurir da ga je sestrić pozvao telefonom posle zločina.- Rekao mi je da je ubio Natašu i da dođem da uzmem decu. Stigao sam što sam pre mogao, uzeo mališane i odveo ih svojoj kući. Užas, šta da kažem drugo - kazao je Stojiljković.Prema rečima ujaka, supružnici koji su u braku desetak godina stalno su se svađali, zbog čega su deca često bila kod njega. On dodaje i da je Dejan bio narkoman i da je trebalo da ponovo ide na lečenje.Dejan je posle zločina sačekao policiju koja ga je privela i odredila mu zadržavanje do 48 sati. On je počinilac više krivičnih dela, , saznajemo u policiji.

Na spisku njegovih zlodela je i nasilje u porodici. Osim toga, Dejan je policiji poznat i kao narkoman, a od zavisnosti od droge se i lečio.

Milan Stojiljković, ujak ubice Dejana C.: Dejan me je zvao, rekao da je ubio Natašu i da dođem da uzmem decu
Milan Stojiljković, ujak ubice Dejana C.: Dejan me je zvao, rekao da je ubio Natašu i da dođem da uzmem decu

Unutrašnjost kuće
Unutrašnjost kuće

Bračni nesklad

- Dejan i Nataša često su se svađali. Bilo je tu svega. Mi smo se sklanjali, pravili da ništa ne vidimo. Šta da radimo, nismo ni mogli, ni hteli da se mešamo u njihove bračne nesuglasice - kaže jedan od komšija nesrećnih supružnika Cvetić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja