Krali bakarne kalemove iz trafo-stanice

Požarevac

Krali bakarne kalemove iz trafo-stanice

Crna Hronika -
Policija tereti dvojicu muškaraca da su ukrali bakarne kalemove iz trafostanice na KOP-u Ćirikovac

POŽAREVAC - Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Miroslava R. (27) i Slobodana T. (41), obojica iz Požarevca, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.U saopštenju je navedeno da su oni osumnjičeni da su 1. decembra oko 18 časova ukrali bakarne kalemove iz trafo-stanice koja se nalazi na KOP-u Ćirikovac.

Osumnjičeni Miroslav, inače, radnik obezbeđenja “Kostolac-usluge” koji je tog dana i bio u patrolnoj delatnosti na tom reonu službenim vozilom marke “lada niva”, svog kolegu sa kojim je u smeni ostavio je na portirnici KOP- a Ćirikovac i zajedno sa Slobodanom T. koji je došao svojim privatnim vozilom marke “aleko” pokušao da iznese pokradene predmete.

Policija je u blizini pronašla veću količinu bakarnih kalemova, kao i putničko vozilo marke “aleko” otključano sa ključevima u bravi vlasništvo Slobodana T. koje je osumnjičeni tu ostavio, jer je naišla druga patrola obezbeđenja.Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu predati nadležnom istražnom sudiji, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track