Mladić nastradao u saobraćajci

Požarevac

Mladić nastradao u saobraćajci

Crna Hronika -
Saobraćajka se dogodila kada je vozač sa probnom dozvolom mercedesom u velikoj brzini naleteo na fiat punto koji je vozio nastradali Predrag G.

POŽAREVAC - Predrag G. (23) iz Brežana kod Požarevca nastradao je u čeonom sudaru s drugim vozilom u Ulici Požarevački partizanski odred u tom gradu, saopštila je danas Policijska uprava Požarevac.Na Predraga G, koji je upravljao automobilom "fiat punto", u ponedeljak oko 19.40 sati naleteo je Dušan A. (18) iz Požarevca vozeći automobil "mercedes 190 d", navodi se u saopštenju.

Dušan A, koji poseduje probnu vozačku dozvolu čija je važnost istekla, usled neprilagođene brzine prešao je na suprotnu stranu puta i direktno udario u automobil u kojem se nalazio Predrag G.

Od zadobijenih povreda Predrag G. je preminuo na mestu nesreće, suvozač u njegovom vozilu lakše je povređen, dok je vozač “mercedesa” s težim povredama prevezen u požarevačku bolnicu.

Protiv Dušana A. policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track