U saobraćajci kod Kraljeva poginula žena, vozač uhapšen

Kraljevo

U saobraćajci kod Kraljeva poginula žena, vozač uhapšen

Crna Hronika -
Saobraćajka se dogodila kada je vozač udario ženu na magistralnom putu, koja je od posledica naletanja preminula u bolnici

KRALJEVO - Pripadnici kraljevačke saobraćajne policije su, nakon izazivanja saobraćajne nezgode, uhapsili i zadržali do 48 sati Dragana B.(29) iz mesta Cvetke kod Kraljeva, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, u kojoj je jedna osoba poginula.

Kako je navedeno u saopštenju MUP-a Srbije, sumnja se da je, sinoć oko 19 sati, na magistralnom putu Čačak-Kraljevo, u mestu Lađevci, Dragan B. svojim atomobilom izazvao udes, u kome je Mirjana L. (58) noćas podlegla povredama, a teške telesne povrede su zadobili Dušica E.L.(38) i osmogodišnja Anđela L, koja je prebačena u Klinički centar Kragujevac na dalje lečenje.

Petogodišnji dečak Borko L. lakše je povređen.

Osmogodišnja devojčica koja je teško poveđena u sinoćnoj saobraćajnoj nesreći životno je ugrožena i lekari se bore za njen život, rečeno je danas Tanjugu u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Prema rečima lekara, devojčica ima teške povrede glave i mozga i trenutno je smeštena na Odeljenje intenzivne nege.

Do nesreće je došlo kada je Dragan B. upravljajući automobilom marke "volksvagen“, kraljevačke registracije, u pravcu Kraljeva, prednjom stranom vozila udario u automobil “zastava 128“ trsteničke registracije, kojim je u istom pravcu upravljao Zoran L. iz Male Drenove kod Trstenika.

Od siline udarca oba vozila su sletela van kolovoza i to zastavino u desnu, a volksvagenovo u levu stranu. Neznatne lake povrede zadobio je i vozač volksvagena.

Uviđaj na mestu nezgode je izvršila istražni sudija Osnovnog suda u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne policije iz Kraljeva.

Osumnjičeni će nakon isteka zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track