Drug napadača se "izvinio jer su pijani", manijak počeo da bode
Foto: Tanjug

Kamere snimile ubadanje?

Drug napadača se "izvinio jer su pijani", manijak počeo da bode

Crna Hronika -
Za sada poznato da je dvojicu Tunišana i petoricu Srba povredio nepoznati napadač kog su očevici opisali kao mladića starog oko 25 godina, smeđe kose i visokog između 165 i 170 santimetara

BEOGRAD - Redom ubadao!Policija i dalje traga za napadačem koji je u novogodišnjoj noći kod Narodnog pozorišta u Beogradu nožem izbo dvojicu Tunišana i petoricu srpskih državljana. Napad se odigrao oko ponoći dok je grupa "Električni orgazam" na Trgu republike izvodila pesmu "Igra rokenrol cela Jugoslavija"! Niko od povređenih nije životno ugrožen.

- Napadač je bio na dočeku s dvojicom muškaraca. I oni i drugi okupljeni uglavnom su bili pod dejstvom alkohola. Tad je, navodno, došlo do gurkanja, a jedan mladić, koji je bio u društvu napadača, zagrlio je jednog dečka i izvinio mu se jer ga je slučajno zakačio. Rekao je: "Izvini, malo smo pijani." Tad je došao i napadač, zagrlio tog istog mladića, pa ga ubo nožem. Onda je izbo još šest osoba koje su mu se našle na putu - kaže izvor Kurira iz istrage. Potragu za nasilnikom otežava i činjenica da su očevici bili pijani, zbog čega policija nema potrebne informacije i opis napadača.

- Međutim, incident su zabeležile sigurnosne kamere, što bi trebalo da bude olakšavajuća okolnost. Napadač je, prema rečima očevidaca, star oko 25 godina, visine od 165 do 170 centimetara, smeđe kose, a na sebi je imao crnu jaknu. Tragamo i za mladićem koji je bio s njim u društvu - kaže naš sagovornik. Sedmoro povređenih, među kojima su bili Dario P., D. V., L. I. i Đ. K. nakon incidenta kolima Hitne pomoći prevezeni su u Urgentni centar, gde je trenutno njih četvoro zadržano na lečenju. Državljani Tunisa, od kojih je jedan maloletan, ubodeni su u stomak i leđa.

Izboden i novinar RTRS

Krešo Sekulić, novinar Radio-televizije Republike Srpske, povređen je u incidentu na Trgu republike, prenose bosanski mediji. Sekulić je uboden nožem u butinu, operisan je i uspešno se oporavlja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja