Izbodeni za Novu godinu uspešno se oporavljaju

Izbodeni za Novu godinu uspešno se oporavljaju

Crna Hronika -
Sedmoro izbodnih turista koji su napadnuti nožem na trgu Republike prilikom dočeka Nove godine uspešno se opravljaju od zadobijenih povreda

BEOGRAD - Direktor Kliničkog centra Srbije Miljko Ristić obišao je danas strane državljane, povređene nožem tokom novogodišnjeg slavlja na Trgu Republike i uverio se da se uspešno oporavljaju.Na Odeljenju poluintenzivne nege Klinike za vaskularnu hirurgiju su posle operacije smešteni Krešo Sekulić iz Banjaluke i Damjan Cmager iz Maribora, a oni su zadobili ubodne rane u predelu nadkolenice.

Ristić je obišao i dvojicu državljana Tunisa, Muhameda Aymana (22) i Slim Bin Salaha (25), koji su sa grupom od 120 turista iz ove zemlje stigli na novogodišnji doček u Beograd, navodi se u saopštenju.

Ova dva pacijenta zadobila su više ubodnih rana u stomak i leđa i posle intervencije u Urgentnom centru prebačeni su na Prvu hiruršku kliniku gde se uspešno oporavljaju.

Direktor Hirurške klinike Predrag Peško izvestio je Ristića o stanju ova dva pacijenta, od kojih je jedan sa lakšim povredama, dok će drugi morati da se zadrži na ovoj klinici bar desetak dana.

Tuniske državljane obišli su predstavnici ambasade Tunisa, kako bi im pružili odgovarajuću pomoć i obavestili njihove porodice, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track