Pucao u glavu svom poslovnom partneru

Brčko

Pucao u glavu svom poslovnom partneru

Crna Hronika -
Dvojica poslovnih partnera posvađali se ispred prodavnice nameštaja kada je jedna od njih svom kolegi iz pištolja ispalio hitac u glavu

BRČKO – Policija u Brčkom uhapsila je muškarca sa inicijalima R.O. (47) koji je u utorak pre podne pucao iz pištolja u glavu svog poslovnog partnera K.Č. (35), koji je teško ranjen.Ceo slučaj policiji je prijavio anonimni građanin iz mesta Brka, da bi nekoliko trenutaka kasnije i sam osumnjičeni pozvao policiiju telefonom i objasno da je na putu do stanice kako bi se predao zbog ranjavanja i pucnjave.

Pomenuti incident se dogodio u naselju Brka ispred prodavnice nameštaja koju su zajedno držali B.O. i K.Č., kada je izbila svađa posle čega je R.O. izvadio pištolj ipalio dva hica u pravcu K.od kojih ga je jedan pogodio direktno u glavu.

Prema nezvaničnim informacijama motiv sukoba dvojice poslovnih partnera su nerešeni imovinsko pravni odnosi, što bi trebao biti glavni motiv za ovo krivično delo.

K.Č. je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu u Brčkom, odakle je prebačen u Tuzlansku bolnicu gde je operisan i nalazi se van životne opasnosti.

Policija je podnela tužilaštvu u Brčkom izveštaj o pokušaju ubistva zašta se tereti R.O.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track