Pijani policajac izazvao saobraćajku pa pobegao
Foto: KURIR

Požarevac

Pijani policajac izazvao saobraćajku pa pobegao

Crna Hronika -
D. A. je, kako je navedeno, van radnog vremena upravljao svojim putničkim vozilom pod dejstvom akohola od 1,77 promila i nakon saobraćajne nezgode napustio mesto nesreće

POŽAREVAC - Policijska uprava Požarevac saopštila je da se u tom gradu dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe lakše povređene i da je jedan od učesnika u ovoj saobraćajnoj nezgodi i policijski službenik Policijske uprave u Požarevcu Darko A. (40) iz Požarevca.

D. A. je, kako je navedeno, van radnog vremena upravljao svojim putničkim vozilom pod dejstvom akohola od 1,77 promila i nakon saobraćajne nezgode napustio mesto nesreće, a ova nezgoda dogodila se u Požarevcu, u Ulici Požarevački partizanski odred 18. marta oko 18 časova.

Protiv Darka A., kome je određeno zadržavanje zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, policija je podnela dve prekršajne prijave iz oblasti saobaćaja.

Protiv ovog policijskog službenika koji je privremeno udaljen s radnog mesta, pokrenut je disciplinski postupak zbog teških povreda službenih dužnosti, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja