GAZIO I DECU: Ladom pregazio grupu pešaka u Novom Sadu!
Foto: Nikola Milosevic

Napad u Velikom ritu

GAZIO I DECU: Ladom pregazio grupu pešaka u Novom Sadu!

Crna Hronika -
Saša C. uleteo "ladom" u grupu u kojoj je bilo i dvoje dece

NOVI SAD - Saša C. (31) iz Novog Sada "ladom" je povredio više osoba u novosadskom naselju Veliki rit!Petnaestak-dvadesetak mladića se posvađalo, a potom i potuklo s braćom Sašom i Srdanom C. u Ulici Baja Pivljanina, saznaje Kurir.

- Saša i Srdan su došli da se razračunaju s jednim našim rodakom. Posvađali smo se i onda je jedan od njih mene bokserom udario u glavu. Potom su seli u kola i krenuli u rikverc. Uleteli su u ljude i tom prilikom povredili su snajku i njeno dete. Nastavili su da voze u rikverc dok nisu udarili u banderu.

Opet je vozač krenuo napred, velikom brzinom ponovo uleteo u narod i povredio mene, moju ženu i mog devetogodišnjeg sina. On je ubica. Sina mi je jako povredio, mogao je da ga ubije - ispričao je za Kurir Saljim Greku, koji je zadobio teške povrede.U Dečju bolnicu primljeno je dvoje dece. Devetogodišnjaku je odmah operisana butna kost, a ima i posekotinu po glavi, ali nije životno ugrožen, dok je drugo dete nakon pregleda pušteno kući.

- U Urgentnom centru lekarsku pomoć su zatražile tri osobe. S. B. (37) i I. L. (31) zadobile su lake telesne povrede, dok je muškarac S. G. (41) teško povređen. Svi su posle ukazane lekarske pomoći pušteni na kućno lečenje - kaže Jelena Jurišin, portparol Kliničkog centra Vojvodine.Saši i Srdanu C. novosadska policija odredila je zadržavanje u pritvoru zbog izazivanja opšte opasnosti.

Saljim Greku ozbiljno povređen
Saljim Greku ozbiljno povređen

http://www.youtube.com/watch?v=Llpp2QZSw34

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track