Priveden brat ubijene na Adi: Uhapšeni zna ubicu?!

Priveden brat ubijene na Adi: Uhapšeni zna ubicu?!

Crna Hronika -
Policija je privela Nikolu J. (30) pošto je odbio da sarađuje i otkrije identitet ubica, zbog čega mu je određeno zadržavanje

BEOGRAD- Policija je privela Nikolu J. (30) koji je sinoć organizovao proslavu povodom rođenja deteta u klubu "Džast vanila" na Adi Ciganliji, inače brata od tetke poginule Tamare. R. (29).

On je odbio da sarađuje i otkrije identitet ubica, zbog čega mu je određeno zadržavanje.Nikola J. je od ranije poznat policiji, a 2005. je sa još dvojicom razbojnika opljačkao Kontinental banku u Pančevu. Policija pretpostavlja da je do pucnjave u klubu došlo zbog neraščišćenih računa između Nikole J. i još dvojice muškaraca koji su nepozvani došli na proslavu i posle kraće rasprave otvorili vatru i u stomak pogodili Tamaru R.

U pucnjavi koja je sinoć oko 22 sata izbila u klubu "Džast vanila" ubijena je Tamara R. Iz za sada nepoznatih razloga, trojica mladića koja su se nalazila u klubu su se najpre posvađala, a potom je jedan od njih izvadio pištolj i zapucao. Ispaljeno je više metaka, a jedan je pogodio nesrećnu devojku u stomak.

Ona je bez svesti prevezena privatnim kolima do Urgetnog centra, a portparolka Hitne pomoći Nada Macura kaže da nema informacije o povredama koje su dovele do smrtnog ishoda.

Lica koja su učestvovala u pucnjavi su pobegla, a policija traga za njima, istakli su u Informativnoj službi MUP-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track