Ubice sa Ade uhapšene na Kosovu

Krili se kod Keljmendija

Ubice sa Ade uhapšene na Kosovu

Crna Hronika -
Filip Vilotijević (25) i Vukašin Cmiljanić (20) lišeni su slobode na osnovu potrage raspisane pre nedelju dana

PRIŠTINA - Kosovska policija noćas je uhapsila Filipa Vilotijevića (25) i Vukašina Cmiljanića (20) zbog sumnje da su pre nedelju dana učestvovali u pucnjavi na Adi Ciganliji kada je na privatnoj zabavi u klubu "Džast vanila" ubijena Tamara Radulović (29).

Na osnovu potrage koja je raspisana pre nedelju dana kosovska policija je uhapsila dvojicu naših državljana.

nezvanično, njih je navodno krio sin Nasera Keljmendija Liridon koji ih je i prebacio na Kosovo. Oni su se po Kosmetu kretali predstavljajući se lažnim imenima, a zasad se ne zna kako su stupili u kontakt sa Keljmendijem, niti kako su uspeli da se prebace na Kosovo.

Podsetimo, Tamara Radulović je stradala nakon tuče i pucnjave ispred kafića "Džast vanila" 12. maja, kada ju je pogodio zalutali metak. Policija je ranije saopštila da su lišeni slobode L.S. (34) iz Novog Sada, S.S. (30) i J.N. (30) iz Beograda, zbog sumnje da su učestvovali u tuči koja je prethodila pucnjavi, kao i zbog pomaganja počiniocima ubistva. U kafiću se slavilo rođenje deteta.

To veče su se u kafiću sukobila četvorica mladića iz Novog Sada. Dvojica su bila pozvana na proslavu koju je povodom rođenja deteta organizovao brat ubijene devojke Nikola Jovšić. Druga dvojica došla su kasnije, i između njih je odmah došlo do sukoba koji je datirao od ranije.

Sukob dve grupe mladića, inače, datira od momenta kada je jedan od njih bio brutalno pretučen u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja