SMRT POD ŠLEPEROM: Težak udes kod Kraljeva!

Saobraćajna nesreća na magistralnom putu ka Raškoj

SMRT POD ŠLEPEROM: Težak udes kod Kraljeva!

Crna Hronika -
Do nesreće je, kako se navodi, došlo prilikom udara putničkog motornog vozila marke "audi A4" kraljevačke registracije

KRALJEVO - Jedna osoba je poginula, a dve su zadobile teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 16.30 kod Kraljeva, saopšteno je večares iz Policijske uprave u tom gradu. Do nesreće je, kako se navodi, došlo prilikom udara putničkog motornog vozila marke "audi A4" kraljevačke registracije, kojim je u pravcu Grdice upravljao M.M. iz Kraljeva, u prikolicu kombi vozila marke "pežo", kraljevačke registracije, kojim je upravljao M.A. (23) iz Konareva kod Kraljeva.

Zatim je, dodaje se, došlo i do sudara "audija" sa teretnim motornim vozilom marke TAM novosadske registracije, kojim je iz suprotnog smera upravljao J.P.(32) iz Velike Plane. Tom prilikom, teške telesne povrede zadobili su vozač, njegova devojka koja se nalazila na mestu suvozača T.P. (27) i njegov otac, putnik M.M. (1956) iz "audija".

M.M. je od zadobijenih povreda podlegao u Zdravstvenom centru "Studenica" u Kraljevu, a vozač i suvozač su prebačeni u Kliničko - bolnički centar u Kragujevcu. Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u prisustvu pripadnika saobraćajne policije iz Kraljeva.

http://www.youtube.com/watch?v=nqXyl051hyo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track