Fido krio pogled od Danilovićeve žene!
Foto: Zorana Jevtic

Istraga Svedočila supruga predsednika KK Partizan

Fido krio pogled od Danilovićeve žene!

Crna Hronika -
Iako su Svetlana i Branko Filipović bili na pola metra jedno od drugog, nisu se čak ni pozdravili, rekao je izvor Kurira

BEOGRAD - Uskoro svedoči i Fidova devojka.Dva dana nakon sukoba mog supruga Predraga i Branka Filipovića Fida u lokalu „Kafanica“, primila sam Filipovićevo pismo, u kojem se on izvinjavao za sve što se dogodilo 18. maja.To je juče, kako saznajemo, istražnom sudiji Višeg suda rekla Svetlana Danilović, supruga Predraga Danilovića, predsednika KK Partizan, kog je nožem ranio njegov prijatelj Branko Filipović. Fido je s lisicama na rukama doveden u kabinet istražnog sudije oko devet sati, a ubrzo je za njim ušla i Svetlana.- Iako su njih dvoje bili na pola metra jedno od drugog, nisu se pozdravili, a Filipović je sve vreme gledao u pod i ništa nije progovarao - rekao je izvor Kurira.Svetlana Danilović je svoje svedočenje završila za dvadesetak minuta.- U momentu sukoba nisam bila u restoranu i ne znam zašto sam uopšte pozvana da dam izjavu. To sam rekla i istražnom sudiji, i mislim da smo sad sve raščistili - rekla je za Kurir Svetlana.Filipovićeva devojka Sanja, koju je Danilović pokušao da zaštiti od razjarenog i pijanog Fida, uskoro bi, takođe, trebalo da bude saslušana. Podsetimo, Filipović je posle ranjavanja Danilovića bio u bekstvu od 18. maja do 2. juna.(M. D.)

Branko Filipović
Branko Filipović

Gurali se i psovaliPosle Svetlane Danilović, svedočio je Nikola Knežević.- On je rekao da su se Danilović i Fido gurali i da je košarkaš bio povređen. Ispričao je i da je bilo vike i da su jedan drugom uputili i psovke - rekao je izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track