PUCNJAVA U NS: Na nišanu zbog ljubljenja konobarice

Incident

PUCNJAVA U NS: Na nišanu zbog ljubljenja konobarice

Crna Hronika -
Svađa je izbila jer je Stevаn M. poljubio konobаricu, posle čegа su gа nаpаlа četvoricа kojima se taj gest nimalo nije dopao, а jedаn je pucаo u njegа

NOVI SAD - U kafiću na Kvantaškoj pijaci u Novom Sadu, sinoć oko 19.30 časova, došlo je do pucnjave, u kojoj srećom niko nije povređen.

Iz pištolja u legalnom posedu, ispaljena su, kako saznajemo, tri hica, u pravcu S. M. (32) iz Futoga, ali ga nijedan nije pogodio. Odmah posle pucnjave, policija je uhapsila Dragana Š. (37) iz Novog Sada, a pronađeno je i oružje iz kog je pucano.

- Dragan i S. M. su bili gosti kafića na Kvantašu. U jednom trenutku tridesetdvogodišnjak iz Futoga je ustao od stola i navodno poljubio konobaricu, posle čega je Dragan Š. od prijatelja koji je sa njim bio u društvu uzeo njegov pištolj, za koji ovaj, inače ima legalnu dozvolu i pucao prema S.M., odnosno u nogu – kaže izvor Kurira, dodajući da su pištolj posle pucnjave sakrili u jedan od parkiranih kamiona, koji je desetak metara bio udaljen od kafića, gde ga je policija pronašla.

Na lice mesta brzo je stiglo nekoliko policijskih marica i policajaca, koji su priveli osumnjičenog. Inače, ovo je treća pucnjava u Novom Sadu u poslednja četiri dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track