ŠOK U DRUŽETIĆIMA: Sekirom isekao pet krava!
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

ŠOK U DRUŽETIĆIMA: Sekirom isekao pet krava!

Crna Hronika -
Jedna krava ima rasekotinu na butu dugačku oko 35 i duboku oko pet centimetara, kao i desetak centimetara na rebrima, a ostale imaju manje rane. Meštani su policiji dali ime na koga sumnjaju, jer je više puta pretio

GORNJI MILANOVAC - U Družetićima, na padinama Maljena, nepoznata osoba sekirom je teško povredila četiri krave, rečeno je u Opštinskoj inspekciji u Gornjem Milanovcu.

Inspektor Slobodan Gavrilović rekao je da je stado goveda bilo na ispaši u delu koji se zove Planina i da su vlasnici Ljubo i Milan Obradović uveče videli da su četiri krave isečene po telu i da jedna ima velike rasekotine na nekoliko mesta.

"Vidi se da su povrede od sekire, a jedna ima rasekotinu na butu dugačku oko 35 i duboku oko pet centimetara, kao i desetak centimetara na rebrima. Ostale su isečene sa manjim ranama, a meštani su policiji dali ime na koga sumnjaju, jer je više puta pretio", rekao je Gavrilović.

Povređene krave su hitno vraćene iz planine i pozvani su veterinari iz Pranjana koji su zbrinuli životinje.

Kako je izjavio veterinar Radoš Railić, reč je o povredama nanetim oštrimn predmetom i kod jedne krave su rane jako duboke, a nisu mogle da se ušiju pošto je proteklo duže vreme od povreda. Ljubo i Milan Obradović su poznati stočari u tom kraju i značajni proizvođači hrane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track