DEPORTOVANI: Osumnjičeni za ubistvo na Adi prebačeni s Kosova u Beograd

DEPORTOVANI: Osumnjičeni za ubistvo na Adi prebačeni s Kosova u Beograd

Crna Hronika -
Sin Nasera Keljmendija, jednog od najpoznatijih narko-bosova u svetu, štitio je osumnjičene za pucnjavu na Adi Ciganliji

BEOGRAD - Filip Vilotijević (25) i Vukašin Smiljanić (20) koji se sumnjiče da su u pucnjavi na Adi Ciganliji ubili Tamaru Radulović (29), prebačeni su iz Prištine u Beograd.

Njih dvojica su pod strogim policijskim nadzorom pripadnika UKP i Žandarmerije, prebačeni su iz zatvora u Prištini u Centralni zatvor u Beogradu.

Njih dvojicu uhapsili su policajci na Kosovu i Metohiji na osnovu potrage koju je raspisao srpski MUP.

Sin Nasera Keljmendija, jednog od najpoznatijih narko-bosova u svetu, štitio je osumnjičene za pucnjavu na Adi Ciganliji.

Jednog od sinova Keljmendija je u sredu tokom noći zaustavila policija u automobilu u kojem je vozio Vilotijevića i Smiljanića, koji kod sebe nisu imali dokumenta, već su se predstavili drugačijim identitetom.

Sin Keljmendija im je navodno i omogućio da ilegalno uđu na Kosovo i Metohiju. Zbog sumnje da su učestvovali u tuči koja je prethodila upotrebi oružja, a koja je nastavak obračuna dve kriminalne grupe iz Novog Sada koje su se srele na Adi, policija je prošle nedelje uhapsila L.S. (34) iz Novog Sada, S.S. (30) i J.N. (30) iz Beograda. Oni su uhapšeni zbog pomoći izvršiocima ubistva nakon izvršenog krivičnog dela. Prema navodima beogradske štampe, prošle nedelje u kafiću Just Vanilla sukobila su se četvorica mladića iz Novog Sada. Dvojica su bila pozvana na proslavu koju je povodom rođenja deteta organizovao brat ubijene devojke Nikola Jovšić (30), a druga dvojica došla kasnije, i između njih je odmah došlo do sukoba koji je datirao odranije. Posle tuče usledila je pucnjava u kojoj je stradala Tamara Radulović, koju je pogodio zalutali metak.

Ubijena Tamara Radulović
Ubijena Tamara Radulović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track