SLUČAJ DANILOVIĆ: Konobar nije video sukob, rekao da se dosta pilo

Saslušan poslednji svedok napada

SLUČAJ DANILOVIĆ: Konobar nije video sukob, rekao da se dosta pilo

Crna Hronika -
Pošto su saslušani svedoci, Branko Filipović, osumnjičeni za pokušaj ubistva, mogao bi do petka da bude pušten iz pritvor

BEOGRAD - Alkohol zavadio prijatelje.

Branko Filipović Fido, koji je u utorak iz Centralnog zatvora doveden da prisustvuje saslušanju Miloša K., poslednjeg svedoka u istrazi koja se vodi protiv Filipovića zbog pokušaja ubistva Predraga Danilovića, imao je pitanja za svedoka, ali ona su se ticala kafane.

.- Kako ide posao? - pitao je Fido konobara Miloša K. pošto im je sudija dozvolio da se pozdrave.

- Sve je dobro, ne brini - odgovorio mu je konobar.

Miloš K. prethodno je pred sudom ispričao da nije video sukob Fida i Danilovića, ali da zna da su te noći bili pijani i da su zajedno popili veliku količinu „čivasa“.

- Bio sam u drugoj sali i, kad sam čuo galamu, došao sam da vidim šta se dešava. Danilović je bio krvav, a Filipović je vikao: „Hoćeš sada da ti izbušim gume?!“ Fido je držao krvavu krpu na glavi - posvedočio je Miloš K.

Posle saslušanja poslednjeg svedoka u istrazi advokati osumnjičenog tražili su da bude pušten iz pritvora, ali o tome će u roku od 48 sati odlučiti sud. Tužilaštvo je juče uzelo na razmatranje i spise predmeta, pošto je u sud stiglo veštačenje povreda koje je Danilović zadobio 18. maja, u kojem se navodi da njegove povrede jesu bile teške, ali ne i opasne po život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track