IŽIVLJAVANJE: Obezbeđenje šutiralo bespomoćnog Fedora i njegovog druga!

Frimermanov drug saslušan u sudu

IŽIVLJAVANJE: Obezbeđenje šutiralo bespomoćnog Fedora i njegovog druga!

Crna Hronika -
Pao sam, a grupa nabildovanih muškaraca šutirala me je kao da sam fudbalska lopta, izjavio Milan M. pred sudijom

BEOGRAD - Brutalno!Neko me je jako udario u glavu, pesnicom ili pištoljem. Pao sam, a grupa nabildovanih muškaraca šutirala me je kao da sam fudbalska lopta! Čuo sam Fedora kako viče: "Ljudi, nemojte" i posle toga se više ničega ne sećam.

Ovim rečima, kako Kurir saznaje, opisao je pred istražnim sudijom Višeg suda u Beogradu incident ispred splava "Saund" Milan M. (39), prijatelj zverski ubijenog Fedora Frimermana (30). Milan je danas pred istražnim sudijom detaljno opisao incident u kom je njegov prijatelj nastradao 25. jula.

- Došli smo na taj splav jer je Fedor želeo, a ja bih zbog njega otišao i na kraj sveta. Seli smo za šank i zamolili jednog momka da nas fotografiše. Tada mi se neki mladić naslonio na leđa. Pitao sam ga da li se poznajemo, a on mi je drsko odgovorio: "Izađi napolje da ti objasnim" - ispričao je navodno Milan M., koji je u tuči zadobio teške povrede.

Prema njegovim rečima, kad je izašao, na njega i njegove prijatelje nasrnulo je desetak nabildovanih mladića, ali nije mogao da kaže da li su među njima bila i četvorica osumnjičenih, protiv kojih se vodi istraga.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track