NARKOTICI: Švercovali kilograma marihuane!
Foto: Beta Ap

Privedeni osumnjičeni

NARKOTICI: Švercovali kilograma marihuane!

Crna Hronika -
U vozili kraljevačke registracije pronađan je ispod haube paket u foliji oblepljen seloteip trakom u kome se nalazila marihuana nabavljena na Kosmetu

BEOGRAD - Policija je na administrativnom prelazu "Rudnica-Jarinje" kod Raške zaplenila više od jednog kilograma marihune i uhapsila jednu osobu zbog sumnje da je pokušao da tu drogu prošvercuje sa područja Kosova.

Navodi se da su propadnici Policijske stanice Raška u četvrtak uveče, oko 21 sat, na zajedničkoj tački prelaza "Rudnica-Jarinje" u selu Mure kod Raške u vozilu "mercedes" kojim je upravljao I.O. (35 ) iz Inđije pronašli 1082,75 grama biljne materije za koju se pretpostavlja da je marihuana.

U vozili kraljevačke registracije pronađan je ispod haube paket u foliji oblepljen seloteip trakom u kome se nalazila biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i da je nabavljena na području Kosova i Metohije".

Pronađena biljna materija je prosleđena na veštačenje u Nacionalno kriminalistički centar Beograd.

Uviđaj je po ovlašćenju istražnog sudije Višeg suda u Kraljevu izvršila istražni sudija Sudske jedinice u Raški.Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track