JEZIVO: Devojku udario škodom i bacio je na stub
Foto: Dragana Udovicic

Teška saobraćajna nesreća na Novom Beogradu

JEZIVO: Devojku udario škodom i bacio je na stub

Crna Hronika -
Ona je zadobila teške povrede glave i višestruke povrede po telu, zbog čega je hitno prebačena na odeljenje za reanimaciju u Urgentni centar, tačnije u operacionou salu, gde se lekari bore za njen život

BEOGRAD - Jezivo. Dvadesetpetogodišnja devojka teško je povređena oko 19.45 sati kada je na nju naletela srebrna "škoda oktavija" i bacila je na metalni stub sa saobraćajnim znakom u Ulici antifašističke borbe na Novom Beogradu.

Ona je zadobila teške povrede glave i višestruke povrede po telu, zbog čega je hitno prebačena na odeljenje za reanimaciju u Urgentni centar, tačnije u operacionou salu, gde se lekari bore za njen život.

Jeziva nesreća se dogodila nedaleko od megamarketa "Super Vero", u smeru ka Kombank areni. Prema rečima očevidaca, devojka se najverovatnije vraćala iz kupovine, jer je u ruci nosila kese, a kada je krenula da prelazi ulicu nju je pri većoj brzini udarila "škoda oktavija" i odbacila je na metalni stub koji se od siline udarca iskrivio!

- Bio sam na terasi kada sam čuo jak udarac i potom video da se ispod iskrivljenog stuba nalazi žena koja se bukvalno obmotala oko njega i nije se pomerala.

Nekih 20-30 metara dalje zaustavio se automobil sa razlupanim prednjim delom koji ju je udario. Kese koje je nosila razletele su se po kolovozu. Svi smo mislili da je mrtva - ispričao je za Kurir jedan od očevidaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track