Aleksandar Vučić saslušan u policiji
Foto: Jevtic

Tražio poligraf

Aleksandar Vučić saslušan u policiji

Crna Hronika -
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić bio je na saslušanju u policiji sa nekoliko drugih lica, povodom tvrdnji iznetih u dnevnom listu "Kurir" prenela je TV Pink.

Povodom tvrdnji da je sa više drugih lica predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić učestvovao u pritiscima, ucenama i iznudi protivpravnog iskaza od nekadašnjeg direktora Kurira, premijer je otišao na saslušanje u policiju.

Da se premijer nalazi na saslušanju potvrdila je i portparol MUP Biljana Ivković Popović, prenosi Tanjug. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović će povodom ovog slučaja održati konferenciju za štampu u 15 časova.

Predsednik Vlade tražio je da bude ispitan na poligrafu, prenela je televizija Pink, a kako navodi RTS, sam je tražio da bude saslušan.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Stefanović: Sprovesćemo brzu i detaljnu istragu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je da će policija sprovesti detaljnu i brzu istragu, koja će pokazati ko je i sa kakvim ciljem organizovao širenje laži protiv premijera i pokušaj destailizacije zemlje.

"Policija će tokom dana pokusati da dođe i do Aleksandra Kornica, da ga saslusamo i nakon podnosenja izvestaja očekujem da će se tuzilastvo izjasniti o nasem radu i kvalifikaciji dela", podvukao je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track