BIVŠI MINISTAR U TELEFONU POKOJNE STARLETE: Krupna zverka u imeniku Slađane Guduraš!

Otkrivamo: Ko je sve koristio usluge prostitutki

BIVŠI MINISTAR U TELEFONU POKOJNE STARLETE: Krupna zverka u imeniku Slađane Guduraš!

Crna Hronika -
U imeniku starlete stradale u udesu, pronađen i broj poznatog političara koji je usluge plaćao i po 500 evra

BEOGRAD - Policija je u telefonu pevačice i starlete Slađane Guduraš (27), koja je u decembru poginula u saobraćajnoj nesreći, pronašla brojeve telefona klijenata elitne prostitucije, saznaje Kurir. Mušterije su brojne poznate ličnosti, među njima je i jedan bivši ministar. Zahvaljujući „zlatnom“ telefonu, u kojem su bili kontakti korisnika usluga prostitutki, olakšano je hapšenje makroa i glavnog organizatora posla Mihajla Maksimovića (33) iz Šapca.

Široko... Nekadašnji moćnik nije imao problema sa finansijama
Široko... Nekadašnji moćnik nije imao problema sa finansijama

Ključni dokazSlađana Guduraš poginula je 10. decembra prošle godine kod Kuzmina, kada je“golfom 5“ sletela u kanal pored puta. Slupani automobil sa njenim telom pronađen je šest dana kasnije.- Kako je ova devojka nestala na misteriozan način i danima je trajala potraga za njom, policija je počela istragu. Među stvarima pokojne Slađane pronađeno je i nekoliko mobilnih telefona. U jednom od njih pronađeno je na desetine brojeva, za koje se ispostavilo da su kontakti prostitutki i klijenata. Reč je o tzv. zlatnom telefonu. Ovo je bio jedan od ključnih dokaza koji su doveli do Mihajla Maksimovića i on je priveden nekoliko dana kasnije. Tada je i celo klupko oko ove grupe koja se bavila elitnom prostitucijom počelo da se odmotava - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Ministar redovan klijentU „zlatnom“ telefonu nađeni su brojevi klijenata iz sveta politike, sporta, estrade i biznisa.- Ipak, najkrupnija zverka u ovom imeniku je jedan bivši ministar, koji je godinama bio u vrhu vlasti. On je bio redovan korisnik usluga prostitucije. Pre nekoliko meseci platio je čak 500 evra za usluge prostitutke iz ove grupe - priča naš izvor.Kako je Kurir već pisao, među korisnicima elitne prostitucije bili si i naši poznati sportisti, a naročito članovi fudbalske reprezentacije Srbije.

Još popularnija posle hapšenjaMIMI ORO PORASLA CENA!Sa Mihajlom Maksimovićem u decembru je uhapšeno i nekoliko devojaka osumnjičenih za prostituciju. One su sa prekršajnim prijavama puštene.Njihova imena danima nisu silazili sa naslovnih strana, i one su danas još popularnije, a cena im je vrtoglavo porasla. Milica Živanović, zvana Mimi Oro, sada za uslugu dobija i do 1.000 evra, što je nekoliko puta više nego ranije - kaže naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track