DA LI STE JE VIDELI: Živka Tokalić noću otišla iz kuće i nestala bez traga
Foto: Privatna Arhiva

Porodica zabrinuta

DA LI STE JE VIDELI: Živka Tokalić noću otišla iz kuće i nestala bez traga

Crna Hronika -

RAŠKA - Živka Tokalić (46) iz Baljevca opština Raška nestala je u noći petak na subotu, iz kuće je izašla
dva sata nakon ponoći i do danas porodica ne zna ništa o njoj.

Ona je na sebi imala tamno sivu rolku i sive pantalone. Porodici je juče javljeno da je viđena u Raški oko podne, ali oni je u toj opštini nisu pronašli.

-Zvali su nas i rekli nam da je dan nakon nestanka viđena u Raški. Pretražili smo grad i pitali prolaznike, ali bez uspeha. Moja majka je tiha i povučena žena. Verujem da će je neko pronaći živu i zdravu i vratiti je kući, rekao je za Kurir njen sin Mitar.

Za Živkom tragaju policija i porodica. Oni mole sve da ako je vide jave policiji ili na broj telefona 064/ 21-888- 56.Nestao Asad Redžepefendić iz Novog Pazara

Već peti dan policija, porodica i komšije tragaju za Novopazarcem Asadom Redžepefendićem (22) koji je nestao u sredu veče.Njegov nestanak porodica je prijavila policiji u četvrtak oko 14 časova nakon što Asad nije prespavao kod kuće. On je poslednji put viđen u blizini porodične kuće oko 21 čas nakon što je izašao da prošeta, i od tada mu se gubi svaki trag.Porodica nestalog mladića zamolila je sve koji su možda videli Asada da jave policiji ili njima nabroj telefona 066/85-20- 520.

Misterija: Već sedam meseci ni traga ni glasa od Džeka Numanovića iz Novog Pazara

Od Džeka Numanovića (80) iz Novog Pazara ni traga ni glasa već sedam meseci. Od kako je policiji prijavljen njegov nestanak 11.10.2015. godine, pa sve do danas porodica nema nikakvih informacija o njemu. Nekoliko dana za njim su tragali policija, porodica, rođaci, komšije, izviđači iz Novog Pazara ali i spasioci Gorske službe spasavanja iz Beograda, Kruševca i Novog Pazara. Starac je poslednji put viđen u jednom restoranu na Pazarištu u blizini Novog Pazara, i od tada mu se gubi svaki trag.

(Aleksandar Nićiforović/Foto.Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja