ISPOVEST MAJKE FUDBALERA KOJI SE OBESIO O KVAKU: Siledžije koje su ga pretukle i meni prete!
Foto: Nebojša Mandić

Stravičan slučaj zlostavljanja

ISPOVEST MAJKE FUDBALERA KOJI SE OBESIO O KVAKU: Siledžije koje su ga pretukle i meni prete!

Crna Hronika -

Gde će vam duša Nasilnici koji su pre skoro četiri godine tukli Dragana Miloševića i pretili mu ubistvom nijedan dan nisu proveli u pritvoru uprkos dokazu - snimku napada

KRALJEVO - Nasilnici Savo Pavlović (48) i Predrag Milošević (48) skoro četiri godine nakon prebijanja fudbalera Dragana Miloševića nalaze se na slobodi! Kako je Kurir ranije pisao, optužnica protiv njih podignuta je tek u julu 2016. godine, iako se incident u kraljevačkom lokalu dogodio u novembru 2013.

Očajna majka sahranila sina...
Očajna majka sahranila sina...

Dragana Jovićević, majka nesrećnog mladića, za naš list je iznela sumnje da je njen sin digao ruku na sebe upravo zbog batinanja.Odlaganje suđenja- Moje dete je žrtva nasilja i oduzeo je sebi život zbog toga! Tri godine je ćutao, nije želeo da govori o onome što se dogodilo, lečio se kod psihijatra. Tamo su mi rekli da su njegovi problemi posledica stresa. Čak je i školu i fudbal napustio. Na sudu je pre nekoliko meseci izjavio da su mu uništili život. Tražila sam pomoć od svih institucija. Da mi se neko javio, moje dete bi danas bilo živo - rekla je za Kurir očajna majka.

Prema navodima optužnice, u koju je Kurir imao uvid, Pavloviću i Miloševiću na teret se stavlja nasilničko ponašanje i nanošenje lakših povreda.- Moj sin je prvi put saslušan nakon što je pretučen, a na sudu tek pre dva meseca. To ročište je održano 5. aprila, a novo je bilo zakazano za 23. maj. Kako me je moja advokatica obavestila, suđenje je odloženo do daljeg - kaže majka fudbalera.Ona napominje da je nakon prvog ročišta doživela neprijatnost od Pavlovića i Miloševića.

Pretili majci- Čekala sam sina ispred sudnice, a oni su izašli i počeli da mi prete. O tome sam odmah obavestila sudiju, koja mi je rekla da pozovem policiju. To sam i uradila, ali oni su već bili izašli i službenici ih nisu našli - kaže Dragana i dodaje da je povod za pretnje bilo to što se njen sin pridružio krivičnom gonjenju.Dragana ponavlja da je njen sin nakon prebijanja lečen u psihijatrijskoj bolnici „Dr Laza Lazarević“.- Psihijatri su ustanovili da je preživeo strašan stres, koji je nastao kao posledica tuče. U dokumentaciji je navedeno da je bio u teškoj psihozi. Mog sina sam sahranila u belom sanduku, s belim krstom. Znam da je Dragan otišao na bolje i lepše mesto, a oni su na slobodi - kroz suze nam je rekla očajna majka.Podsetimo, Milošević je izvršio samoubistvo u ponedeljak uveče, u kući u kojoj je živeo s majkom i dva mlađa brata. Nesrećnog fudbalera pronašao je trinaestogodišnji brat.

Aleksandra Janković, psihologOVO JE OPOMENAPsiholog Aleksandra Janković kaže da postoji mogućnost da zlostavljanje trajno obeleži ljude.- Ovo je opomena za sve nas da moramo da vodimo računa šta govorimo i kako druge ljude etiketiramo, nisu ga drugi ubili, ali su doprineli da on donese odluku da se ubije, i na neki način kao ljudi uvek smo odgovorni za takve situacije - navela je Jankovićeva.

Jovan Marić, seksolog PRESUDA BI MU DONELA SATISFAKCIJUPsihijatar Jovan Marić kaže da bi energičnija reakcija sudstva donela žrtvi određenu satisfakciju i bar mali osećaj pravde.- Presudna je, naravno, trebalo da bude i podrška okoline. Pretpostavljam da se ovaj mladić veoma loše osećao, i to dugi vremenski period, nasilje predstavlja stres koji ostavlja posledice na čoveka - smatra Marić.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) STIDI SE, SRBIJO! KO ŠTITI SILEDŽIJE?: Muče dečaka dok ostali mirno gledaju

EKSLUZIVNO, FOTOGRAFIJA BATINAŠA: Oni su zverski tukli mladića koji se kasnije obesio!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) EKSKLUZIVNO! Pogledajte svirepo iživljavanje zbog kojeg se mladić (22) obesio

STRAVA U NOVOM BEOGRADU: Bivši fudbaler (22) obesio se o kvaku!

MLADIĆ (22) SE OBESIO ZBOG ZLOSTAVLJANJA: Fudbaler u grobu, siledžije na slobodi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track