(VIDEO) SASLUŠANI: Napadačima na Vazuru pritvor do 30 dana

Napad na direktora FK Partizan

(VIDEO) SASLUŠANI: Napadačima na Vazuru pritvor do 30 dana

Crna Hronika -

Dvojici napadača na direktora FK Partizan Miloša Vazuru noćas je određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva, rekla je portparol Prvog osnovnog suda u Beogradu Ivana Ramić.

Pritvor je određen prema R.D. i B.V, za koje je tužilaštvo predložilo pritvor, dok su naredbom za istragu obuhvaćene tri osobe, precizirala je Ramić.

Kasno sinoć Prvo osnovno tužilaštvo je saslušalo osumnjičene i ispitalo oštećene, nakon čega je predložilo pritvor za dvojicu, a imajući u vidu izjave svedoka u policiji, video zapise i zapisnike o prepoznavanju, rekla je portparol tužilaštva Leposava Vujanović.

Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor prema R.D. zbog opasnosti od bekstva, a prema B.V. zbog opasnosti od bekstva i jer je i ranije osuđivan za slično delo.

Oni se sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje, jer su 28. aprila napali direktora FK Partizan i njegovo obezbeđenje ispred prostorija kluba, pošto su sačekali Vazuru ispred stadiona, kada je dolazio na posao. Najpre su ga verbalno napali, onda je došlo i do fizičkog kontakta, a Vazura je uspeo da pobegne. Napadači su potom, što se vidi na video snimku, brutalno tukli jednog člana obezbeđenja i vozača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track