NI KRIV NI DUŽAN: Izbo ga jer mu je smetala sirena!
Foto: Facebook

Svirepo ubistvo u Batajnici

NI KRIV NI DUŽAN: Izbo ga jer mu je smetala sirena!

Crna Hronika -
Steva Katilović (35) ubijen pošto je upozorio nepoznatog muškarca da se pomeri sa sredine puta

BEOGRAD - Steva Katilović (35) ubijen je sinoć oko 18 časova u Ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u Batajnici pošto ga je nepoznato starije lice izbolo nožem.Do nesreće je došlo kad je nesrećni Katilović krenuo sa suprugom automobilom „dačija“ i prilikom isparkiravanja naleteo na muškarca koji je išao sredinom puta i nije želeo da se pomeri.

Ubijeni je svirao zasad nepoznatom vozaču da se skloni s puta, međutim, on je burno reagovao vređajući vozača.- Šta ti meni sviraš!- uzviknuo je napadač, prišao autu kod mesta vozača i kroz prozor zadao mladiću nekoliko udaraca nožem. Napadnuti Katilović izašao je iz auta i u tom trenutku napadač je izvadio nož i zadao mu nekoliko smrtonosnih uboda u predelu prepona i lica. Napadač je odmah pobegao u nepoznatom pravcu, ostavivši žrtvu da iskrvari do smrti. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Neutešna... Katilovićeva supruga
Neutešna... Katilovićeva supruga

- Beli! Beli! Pa kako ću ja sada! - dovikivala je i plakala neutešna supruga izbodenog mladića, koja je sedela nedaleko od auta.- Dečka znam iz viđenja. Stvarno je uvek bio veoma ljubazan. Radnik je kablovske televizije i stalno sam ga viđao kako šeta kučiće - rekao je jedan od poznanika, dok je prolaznik dobacio da je došlo poslednje vreme i da je „kaubojština zavladala“ kad stradaju fini mladići.- Ja ništa nisam čuo. Izašao sam napolje i video Hitnu pomoć i mladića kako leži pored auta, nasred puta, u lokvi krvi - rekao je jedan od stanovnika okolnih ulica.

Uviđaj... Mesto napada
Uviđaj... Mesto napada

Policajci su saopštili da se pretpostavlja da je napadač star oko pedeset godina, i da je nosio torbu. Uviđaj je obavljen u toku večeri, a MUP je saopštio da radi na hitnom rasvetljavanju ovog slučaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track