OTAC SILOVAO ĆERKU (3): Ovo ne bi smela da doživi nijedna majka!

Ispovest: Njena ćerka je silovana

OTAC SILOVAO ĆERKU (3): Ovo ne bi smela da doživi nijedna majka!

Crna Hronika -
Očaj danima ne mogu da dođem sebi, nisam u stanju da govorim o traumi ćerke, kaže Danijela Nestorović, čiji je muž osumnjičen za obljubu

NIŠ - Šokirana sam, trogodišnje dete mi je silovano!

Ovo ne bi smela da doživi nijedna majka - rekla je kroz suze za Kurir Danijela Nestorović, čiji je suprug Igor osumnjičen da je obljubio njihovu ćerku.Medicinski dokaz da je devojčica iz Žitorađe silovana šokirao je njenu majku i ujaka Ivana Mladenovića. Iako su sumnjali da je dete zlostavljano, nadali su se da do najgoreg ipak nije došlo.- Šta da kažem, osim da danima ne mogu da dođem sebi. Razumite me da u ovim teškim trenucima nisam u stanju da govorim o traumi svoje ćerke - kazala je Danijela Nestorović.Danijela je u brakorazvodnoj parnici sa suprugom Igorom. Sada živi u Nišu sa njihovo troje dece, dva sina i ćerkom, dok je Igor ostao u porodičnoj kući u selu Lukomir kod Žitorađe.Devojčicin ujak Ivan Mladenović kaže da njegova porodica prolazi kroz težak period.- Sestra me je zamolila da ne iznosimo detalje u javnost da bismo devojčicu, ali i njena dva brata poštedeli novih trauma. Danijela se nada da će biti spremna da se javnosti obrati kada postupak protiv njenog supruga dobije sudski epilog. Veoma joj je teško jer su se u medijima pojavile i netačne informacije, uključujući to da ima momka, pa da je i on sumnjiv. I o njoj se svašta pričalo i pisalo, pa je odlučila da zasad ne daje izjave - kaže Mladenović i dodaje:- Svašta mi je prolazilo kroz glavu, osećam krivicu što nisam zaštitio sestričinu. Da je bilo koje dete bilo ugroženo, učinio bih sve da ga spasem, a kamoli sestrinu ćerku. Međutim, odgovorno mogu da kažem da zet nije pokazivao nikakvu sumnjivu nameru. Da sam mogao samo da naslutim da mu se nešto tako mota po glavi, ne bih dozvolio da dete bude s njim, međutim, osim što je bio patološki ljubomoran, nikakav drugi poremećaj u njegovom ponašanju nije bio primetan - tvrdi Ivan.

Igor Nestorović u pritvoruOTAC SE BRANI ĆUTANJEMKrajem oktobra njihova trogodišnja ćerka boravila je nekoliko dana kod oca.- Kad se ćerkica vratila, majka je videla krv na njenim gaćicama. Odvela ju je kod lekara i kasniji nalazi utvrdili su da je izgubila nevinost, ali nije utvrđeno kad je do toga došlo - priča izvor iz istrage. Nekoliko dana kasnije uhapšen je devojčicin otac Igor, koji se brani ćutanjem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track