STRAVIČAN ZLOČIN U JAGODINI: Ruke su mu pomodrele dok je tukao ženu nasmrt

Brutalno ubio suprugu zbog bolesne ljubomore

STRAVIČAN ZLOČIN U JAGODINI: Ruke su mu pomodrele dok je tukao ženu nasmrt

Crna Hronika -
Stevan Kojić (29) zverski udarao i šutirao suprugu Žaklinu (26) dok nije preminula od pucanja unutrašnjih organa

JAGODINA - Ubio sam je u besu i iz ljubomore. Borio sam se za svoju porodicu, ali nisam mogao da podnesem da bude s drugim - rekao je kroz suze Stevan Kojić (29) iz Jagodine, koji je zbog bolesne ljubomore nasmrt pretukao suprugu Žaklinu (26) pred njihovom maloletnom decom.Nekoliko dana pre zločina Stevan, Žaklina i njen bivši momak Ivan gostovali su u emisiji „DNK“ na TV Pink, u kojoj je Stevan izneo sumnju da je on otac dece koju ima sa Žaklinom. Iako je u emisiji dokazano da su ćerka i sin njegovi, on je i dalje tvrdio da ga Žaklina vara i da ne može više da joj veruje.Ubio sam iz besaStravičan zločin dogodio se u noći između četvrtka u petka u stanu u Ulici Petra Kočića u Jagodini.- Stevan je došao pijan iz grada oko 22 sata i ubrzo je počela svađa između njega i supruge Žakline, naočigled njihove ćerkice stare četiri godine i sina od pet meseci. Ubrzo se svađa otela kontroli, Stevan je udario suprugu po glavi tupim predmetom, a potom, kad je pala na pod, počeo da je davi i krvnički šutira. Ona je tada ostala bez svesti - kaže za Kurir izvor iz istrage i dodaje:- Pokušao je da je povrati, ali uzalud. Popušio je nekoliko cigareta i pozvao policiju.Na mestu zločina bio je stravičan prizor.- Stevanu su ruke bile modre koliko je mučki udarao nesrećnu ženu. Ona je sva bila u podlivima, toliko ju je šutirao da su joj popucali unutrašnji organi. Stevan je plakao i govorio: „Šta sam to uradio?“ - kaže naš izvor.Kojić je odmah priznao zločin.- Učinio sam sve u besu i zbog ljubomore. Žao mi je što sam ubio Žaklinu. Borio sam se za porodicu, želeo sam da znam da li su deca moja - rekao je Stevan, koji iza sebe ima još jedan brak i decu.Komšije kažu da je Stevan često tukao suprugu.- Bilo je samo pitanje dana kada će se to desiti. Često su se svađali i on ju je besomučno tukao. Predložio sam joj da ga prijavim policiji kad je jednom došla u flasterima, ali je ona molila da to ne činim jer se plašila da će je ubiti. Otac ga je odavno oterao jer je maltretirao celu porodicu, a kad su Žaklinu iznosili, on je rekao: „Voleo bih da je moj sin u mrtvačkom kovčegu, a ne snaha“ - kaže komšija iz istog dvorišta Radomir Raša Deletić.Deca su ipak njegovaKomšije znaju da su oni nedavno bili na televiziji Pink u emisiji „DNK“, gde je dokazano da su oba deteta njegova.- Pojavio se momak iz obližnjeg sela Brzan koji je tvrdio da je dete koje rodila Žaklina u stvari njegovo, a ne Stevanovo. U tom programu gostovao je i Stevan i, uprkos dokazu da su deca njegova i negiranju Žakline da je vodila ljubav s mladićem iz Brzana, crv sumnje ga je doveo do ludila i ubistva - pričaju komšije.Oni kažu da je Žaklina mnogo volela Stevana.- Roditelji su bili besni što je umesto momka koji ju je saletao odabrala Stevana. Mučenica, mnogo ga je volela. Rekla mi je jednom da je spremna da živi s njim u garaži, ali samo da je ne otera. Živeli su u bedi. Niko od njih dvoje nije bio zaposlen - priča komšinica Senka R.

Uoči zločinaKUPIO JOJ PRSTEN PA JE UBIOKomšije kažu da je Žaklina praštala batine Stevanu samo da bi ostala s decom.- Nekoliko dana pre tragedije Stevan je pokušao da smiri situaciju. Voleo je i on nju, pa joj je od svojih bednih nadnica, iako često nisu imali para ni detetu mleko da obezbede, kupio zlatan prsten - kažu komšije.

HronologijaMUŽEVI UBICE HARAJU PO SRBIJI- 1. 4. 2015. Mihalj Jankov iz Vlajkovca kod Vršca ubio je nožem prvo suprugu Draganu, pa se obesio u radionici u dvorištu porodične kuće- 28. 1. 2015. Suan B. (17) ubio je udarcima lopatom u glavu nevenčanu suprugu Zufe Hajrizaj (18) jer je sumnjao da ga vara- 24. 1. 2015. Aca Pavlović (31) iz Mionice ubio je suprugu Mariju (31) u kolima, pa se obesio- 29. 8. 2014. Aleksandar Kusturić (40) ubio je suprugu Danijelu (41) udarcem satarom u glavu u porodičnom domu u Novom Sadu

DNK muž, žena i ljubavnik na TV Pink

Stevan: Viđala se s bivšim momkom, Žaklina: Samo smo otišli na kafu, Ivan: Sumnjao je da dečak nije njegovSTEVAN KOJIĆ:Još 2013. pričalo se da se viđa s bivšim, ali nisam verovao u to. Uverio sam se 8. oktobra 2014. Čuli su se i viđali, uzimala je neke pare od njega. On se hvalio u kafani da je bio s mojom ženom, ne znajući da sam joj ja muž.Ona je ostala trudna 2013. dok se viđala s bivšim dečkom, a sina smo dobili u maju sledeće godine.Viđala se s bivšim dečkom, ne interesuje me koliko puta. I ja sam se video s njim, rekao mi je da hoće da uradimo DNK analizu. Svaki normalan čovek bi posumnjao da se između njih nešto dešava. Čak me je zvao i njegov otac i rekao da hoće da zna da li je neko od moje dvoje dece njegovo unuče.S bivšim se dopisivala o tome da će preći da živi kod njega s decom, kao i da će da idu u Švajcarsku.ŽAKLINA KOJIĆ:Moj suprug je imao razloga da sumnja u mene, od 2013. sam bila u kontaktu s bivšim dečkom Ivanom, a moj muž je bio ubeđen da sam s njim i spavala.Kajem se, nema reči kojima bih mogla da opišem to što smo se viđali, iako sam s njim bila samo na kafi. Mislim da mi suprug neće oprostiti, ne želim da izgubim ni njega ni decu.Suprug hoće da se razvede od mene, a zašto mi je onda nedavno kupio prsten i kleknuo ispred mene, rekao mi da me voli?! (Na ovo joj je Stevan odgovorio da je to bio „mali znak pažnje“.)IVAN, BIVŠI ŽAKLININ DEČKO:Žaklina se meni prva javila, rekla mi je da više ne može da živi sa suprugom, da on pije i maltretira je, kao i da je ljubomoran.Video sam se s njom tri-četiri puta, pao je i poneki poljubac.Video sam se i s njenim mužem, pitao me je da li sam bio s njom. Rekao sam mu da mu nikad na oči ne bih izašao da sam imao odnos s njegovom ženom. Sumnjao je da dečak nije njegov.Žaklina mi je govorila: „Ivane, moj si i božji makar i u pedesetoj!“ Mnogo me je volela.Njen suprug me je psihički davio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track