SVAĐA: Čume izbacio ženu iz kuće!
Foto: Nemanja

Svedok saradnik Ljubiša Buha napao svoju dragu

SVAĐA: Čume izbacio ženu iz kuće!

Crna Hronika -
Ivana Tulović Buha u subotu veče je u policijskoj stanici u Surčinu prijavila da joj je suprug posle svađe pocepao majicu i isterao je na ulicu

BEOGRAD - Svedok saradnik Ljubiša Buha Čume (50) izbacio je svoju suprugu Ivanu iz kuće pošto joj je posle svađe pocepao majicu. Ivana Tulović Buha (34) u subotu veče u 20.20 došla je u policijsku stanicu u Surčinu i prijavila da joj je Čume posle svađe pocepao majicu i izbacio je iz kuće.To nije prvi put da Čume napada svoju suprugu, koja je pevačica. Zbog porodičnog nasilja njih dvoje su čak završili na sudu. On je u julu ove godine pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu zbog nedostatka dokaza oslobođen optužbi da je 3. oktobra 2011. godine prebio Ivanu. Sudija Ana Trifunović navela je u obrazloženju presude da nema dokaza da je Buha ugrožavao spokoj supruge tako što je počinio nasilje u porodici.Nije muž, nego vrata- Nema dokaza da ste toga dana, u Ulici Višnjički venac, suprugu udarili šakom, posle čega je ona pala i glavom udarila u šank, kako se navodi u optužnici - rekla je sudija Ana Trifunović.Ivana Buha je posle incidenta detaljno opisala kako ju je Čume tukao, ali je na suđenju promenila ploču i tvrdila da su na nju zapravo pala vrata od tuš-kabine.Buha je oslobođen optužbi i za gaženje pešaka na auto-putu 3. novembra 2010. na izlazu iz Beograda u smeru ka Šidu jer je tužilaštvo odustalo od krivičnog gonjenja, pošto je zaključilo da u Čumetovom postupanju nema elemenata krivičnog dela, pa time ni odgovornosti. Svedok saradnik je „audijem A8“ usmrtio pešaka Radomira Ristića (54) iz Borče, koji je prelazio auto-put na neosvetljenom delu.PucnjavaNa Čumetov automobil je 9. juna 2010. godine u Novom Beogradu pucao telohranitelj Predraga Rankovića Peconija, pošto su se prethodno Buhin i Rankovićev automobil „očešali“ na izlazu s auto-puta ka Ulici Omladinskih brigada.

BogatoTRI BRAKA, ŠESTORO DECEIvana Buha je treća Čumetova žena, njih dvoje venčali su se oktobra 2010. u hotelu „Hajat“, a slavlje je obezbeđivala policija. Čume i Ivana su, kad su stupili u brak, imali ćerku, koja je Buhino šesto dete. On je prethodno bio u braku sa Ljiljanom Buhom, s kojom ima sina i ćerku. Iz drugog braka Čume ima dve ćerke i sina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja