(FOTO) KO JE POVUKAO OKIDAČ: Puškom upucana devojčica (8), parafinske rukavice uzete ukućanima?!
Foto: Damir Dervisagic

Suze u Resniku

(FOTO) KO JE POVUKAO OKIDAČ: Puškom upucana devojčica (8), parafinske rukavice uzete ukućanima?!

Crna Hronika -
Dve su verzije kako je došlo do tragedije u kojoj je stradala osmogodišnja devojčica. Prema jednoj nesreća se dogodila kada je lovačka puška slučajno opalila prilikom čišćenja, a druga da je obarač povukao četvorogodišnji brat nastradale devojčice
1 / 8 Foto: Damir Dervisagic

BEOGRAD - Maloletna E.K. (8) tragično je nastradala danas popodne oko 16.40 časova u porodičnoj kući u Resniku kada ju je usmrtila sačma ispaljena iz lovačke puške, posle povratka ukućana iz lova.

Kako nezvančno saznajemo, iako se prvo mislilo da je do tragedije u kojoj je devojčica stradala došlo usled nespretnog rukovanja lovačkom puškom prilikom čišćenja, postoji i druga verzija kako je došlo do nesreće.

Prema njoj E.K. (8) zapravo je stradala kada je njen maloletni brat (4) navodno povukao obarač na pušci, a ne prvo kako se sumnjalo otac i deda.

Naime devojčica je zajedno sa svojim bratom pre tragedije popela u sobu u kojoj se nalazile napunjene puške iz kojih patrone nisu bile izvađene. Dečak koji je dirao pušku navodno je slučajno povukao obarač, puška je opalila, a sačma koja je izletela iz cevi pogodila je devojčicu pravo u glavu i ona je ostala na mestu mrtva.

Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt devojčice.

Policijska istraga o ovoj tragediji se i dalje nastavlja, a prema poslednjim informacijama do kojih je Kurir došao svim ukućanima je uzeta parafinska rukavica, kao bi se utvrdilo ko je sve imao dodir sa lovačkom puškom.

( E.K./M.Đ.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track