UČESNIK VELIKOG BRATA UBIO MAJKU: Odležao kaznu, a sad zlostavlja babu
Foto: Printskrin YT

2007. osuđen na 10 godina

UČESNIK VELIKOG BRATA UBIO MAJKU: Odležao kaznu, a sad zlostavlja babu

Crna Hronika -

BEOGRAD - Antal Skendžić (29), učesnik “Velikog brata“, osuđen je zabranom prilaska svojoj babi Rozaliji Greguš (79) i njenoj kući u Lukinom Selu jer ju je tukao i maltetirao. On je već robijao zbog ubistva majke.

U javnosti je ostao upamćen nakon što se javno deklarisao kao biseksualac. Skendžiću je presudu za fizičko uznemiravanje babe doneo Osnovni sud u Zrenjaninu.

Rozalija Greguš je fizičko i psihičko maltretiranje svog unuka Antala Skendžića prijavila nadležnim organima.

- Antal je svojoj babi zapušavao usta da bi je ućutkao, tukao ju je, vikao na nju. Žena je bila uplašena, strepela je za život. Više nije mogla da podnese unukovu torturu, pa je protiv njega podnela prijavu. Na suđenju su njene navode potvrdili i svedoci, dok je osumnjičeni negirao da je maltretirao staricu - kaže sagovornik upoznat sa slučajem.

Antal u poznatom rijalitiju (Foto: Printscreen)
Antal u poznatom rijalitiju (Foto: Printscreen)

Osnovni sud u Zrenjaninu doneo je presudu “da se uzdržava od svakog drskog, zlonamernog i bezobzirnog ponašanja kojim se ugrožavaju telesni integritet, duševno zdravlje i spokojstvo babe Rozalije”.

Umesto zatvora dobio je zabranu prilaska babi, ali i njenoj kuću u Lukinom Selu. Ukoliko prekrši zabranu i babi priđe na manje od 200 metara, biće uhapšen, prenosi Blic.

Podsetimo, Antal je ubio svoju majku (48) nožem u noći između 2. i 3. novembra 2007. godine. Domaćoj javnosti Antal je postao poznat 2006. godine kao učesnik generalne probe prve sezone emisije “Veliki brat”.

Sa još 11 takmičara, u kući “Velikog brata” proveo je nedelju dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track