UŽAS U LESKOVCU: Suprugu pregazio automobilom pa je izbo nožem!
Foto: Nebojša Mandić

Krvava porodična drama u Bobištu

UŽAS U LESKOVCU: Suprugu pregazio automobilom pa je izbo nožem!

Crna Hronika -

Ivan Đorđević (36) sačekao Dragicu (31) blizu kuće njenih roditelja i pokušao da je ubije jer nije želela da se pomire

LESKOVAC - Ivan Đorđević (36) pregazio je juče automobilom svoju suprugu Dragicu (31), a onda je izbo nožem u naselju Bobište kraj Leskovca.

Nesrećna žena je pukom srećom preživela, a zlikovac je uhapšen zbog pokušaja ubistva.Incident se dogodio juče oko 15 časova u Ulici Nikole Đurića Pavke ispred broja 28, u blizini kuće u kojoj stanuju Dragičini roditelji, saznaje Kurir.

- Ivan je Dragicu pregazio kad se vraćala s posla, a nakon toga joj je prišao i izbo je nožem u predelu stomaka i vrata. Zatim je pobegao s mesta zločina i bacio nož - rekao je izvor za Kurir.Problemi sa alkoholomJedna od meštanki Bobišta rekla je da ne poznaje lično Ivana, ali da je čula da ima problem sa alkoholom i da on i Dragica već duže vreme ne žive zajedno.- Čula sam da Ivan mnogo pije i da baš ima problem s tim. Koliko znam, oni su razdvojeni već više od godinu dana, ali nisu sudski razvedeni i imaju dvojicu sinova. Ona radi u prodavnici i on je nju sačekao da se vrati s posla i onda je nastao haos. Ivan živi kod svojih roditelja u selu Grajevce, odakle je često dolazio i proganjao Dragicu, pretio joj i molio je da se pomire - rekla nam je jedna meštanka Bobišta.Dragica se sva krvava držala za vrat i bila je naslonjena na jedan automobil kad je došla Hitna pomoć.- Kad je stigla Hitna, ona je samo ponavljala da joj se vrti u glavi - rekao je jedan od očevidaca.Površna ranaDirektor leskovačke bolnice Nebojša Dimitrijević izjavio je da Dragica nije životno ugrožena.- Sreća pa je ubodna rana u vrat površna. Zadobila je još dva uboda u predelu stomaka i jedan u potkolenicu. Povrede su sanirane - kazao je Dimitrijević.

N. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track