ZLOČIN U BORČI Strina ubijene pevačice: Rekla mi je da će ona sigurno umreti sledeća

Gordana Krsmanović tvrdi da je predosetila tragediju

ZLOČIN U BORČI Strina ubijene pevačice: Rekla mi je da će ona sigurno umreti sledeća

Crna Hronika -
Gordana Krsmanović kaže da porodicu godinama kao da bije neko prokletstvo. Zvezda Granda poslednja dva meseca provodila je u Institutu za onkologiju s majkom obolelom od raka

Ne propustite...

POLICIJA NAŠLA TRAGOVE UBICE: Jelena se borila do poslednjeg trzaja, pod noktima koža zlikovca!

PRONAĐENI TRAGOVI UBICE JELENE KRSMANOVIĆ: Pod noktima ostali biološki tragovi!

(VIDEO) JELENIN POSLEDNJI INTERVJU: Život je za borce, ili si lav, ili te nema!

SUPRUG PEVAČICE PROŠAO I DRUGI POLIGRAF: Zoran Marjanović i dalje u policiji!

OBDUKCIJA: Jelena Krsmanović Marjanović nije silovana

KRIMINOLOG: Jelena je ubijena iz strasti

(VIDEO) MUK U PAROVIMA ZBOG SMRTI PEVAČICE: Ukućani se šokirali zbog Jeleninog ubistva

JELENA SVAKI DAN BRINULA O BOLESNOJ MAJCI: Zora sedi nepomično i bez glasa, gleda u jednu tačku

JELENIN NAJDRAŽI KOLEGA OČAJAN: Monstruozni umovi uništavaju sve što je dobro

FORENZIČARI I JUTROS NA MESTU ZLOČINA Pretražuju teren u potrazi za tupim predmetom kojim je ubijena

JOŠ NEMA ZVANIČNO OSUMNJIČENIH: Zoran Marjanović ostaje u policiji

ZORANOV NAJTEŽI TRENUTAK U ŽIVOTU Svekar ubijene pevačice Jelene progovorio

UBICA SE JAVIO NA JELENIN TELEFON? Majka je zvala, a sa druge strane muk 43 sekunde

MOJA JECA JE PREDOSETILA DA ĆE UMRETI: Nada Topčagić otkriva strašnu istinu

POTRESNO PISMO DRUGARICE Šalile smo se da mi peva na svadbi, umesto toga spremam se za njenu sahranu

(FOTO) IMALA JE VELIKO SRCE: Jelena je nesebično pomagala i besplatno pevala za bolesne

POČELA JE DA PEVA SA 13 GODINA ZBOG OCA: Ceca je u Jeleni videla svoju naslednicu

FANOVI SE OPRAŠTAJU OD JELENE: Počivaj u miru lepi anđele! Šta je ona kome skrivila da ovako završi?

KURIR TV ISPOVEST MAJKE UBIJENE JELENE: Nije mi se žalila da joj bilo ko preti

BEOGRAD - Jana ne priča o tom danu. Pitali smo je šta se tada desilo, ali ona ćuti. Tužna je i ne prestaje da plače. Stalno ponavlja: „Svi imaju mamu, samo je ja više nemam.“ S njom je u nedelju razgovarao i psiholog, ali ništa ne znam o tom razgovoru...Ovako počinje priču za Kurir Gordana Krsmanović Marjanović, strina pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović (32), čije je telo u nedelju pronađeno u kanalu kod nasipa u naselju Crvenka u Borči.

Strina u suzama... Gordana Krsmanović
Strina u suzama... Gordana Krsmanović

Jana hoće kod bake

Gordana Krsmanović kaže da je Jana u vrtiću, kao i da su, osim Jelene, o njoj vodile računa Jelenina majka Zorica i vaspitačice. Kako su izjavili rođaci pokojne pevačice, Jana se izjasnila da neće da se vraća kod oca u kuću, već da želi da bude s bakom, to jest Jeleninom majkom Zoricom. Inače, mala Jana bi danas trebalo da bude saslušana u policiji.Sagovornica Kurira kaže da njihovu porodicu kao da bije prokletstvo. Jelenini roditelji su se mladi preselili iz okoline Raške u Borču, gde je ona i rođena. Otac joj je mlad umro pre osam godina od karcinoma, a do tada je brinuo o njoj.- Prošle godine umro joj je stric od karcinoma, a ove godine je i kod njene majke otkriven rak, pa je ona dva meseca sa Zoranom odlazila na Institut za onkologiju, gde je majka ležala. Bila je borac, obožavala je da peva, a ćerku i bolesnu majku izdržavala je pevanjem - ističe uplakana strina.
Neutešna... Ožalošćena majka Zorica
Neutešna... Ožalošćena majka Zorica

Ona dodaje da ne može da zna šta se desilo tog dana, ali i da neće ići u kuću Zoranovih roditelja dok se ne otkrije ubica.- Dok ne vidimo rezultate istrage policije, neću ići u tu kuću. Ne znam da li je Zoran umešan u sve to - kaže Goca.Prema njenim rečima, Jelena je možda pre nekog vremena osetila da će joj se nešto loše desiti.- Kad je moj suprug, a njen stric, umro pre godinu dana, pitala me je: „Šta se ovo dešava s nama?“, a potom dodala: „Ja sam sledeća“. Ni slutila nije da je bila potpuno u pravu. Svi smo se plašili da nas ne napusti njena majka, koja je obolela od kancera - kaže potresena žena.Zorica, Jelenina majka, ne može da dođe sebi od plača i bola.

Kuća žalosti... Prijatelji i rodbina dolaze da izjave sučešće
Kuća žalosti... Prijatelji i rodbina dolaze da izjave sučešće

Šokirani tragedijom

Ona dodaje da zna da je Zoran još uvek u policiji, ali i to da u njega ne sumnja.- Međutim, ne znam više u šta da verujem, sve je čudno. Veče kad je nestala tražila sam je tri sata, ni slutila nisam da mi je dete u kanalu punom vode - tvrdi majka.U njen dom, nakon saznanja da je pronađeno telo zapravo pevačicino, došle su joj sestre, Jelenine tetke, iz Novog Pazara, Raške i Kruševca.Tetka Goca kaže da je Jelena bila srećna u braku i da joj se nikada nije žalila.- Dolazili su kod nas i delovali zaljubljeno. Jeca se nikad nije žalila na Zorana, možda neke stvari nije želela da mi kaže kaže tetka. Ona ističe da je Jelena poslednje gostovanje imala na televiziji Hepi u rijalitiju „Parovi“.- Bili smo ponosni na nju kad god bismo je videli na televiziji. Bila je naša radost i veselje. Dobra i vredna domaćica. Njoj nikad ništa nije bilo teško - kaže uplakana pevačicina tetka iz Kruševca i dodaje da je Jelena završila trgovačku školu i višu muzičku.

Velika bol Potresno pismo i poslednji pozdrav kolege Marka Gačića MONSTRUMI UNIŠTAVAJU SVE ŠTO JE DOBRO

Pevač Marko Gačić, jedan od najbližih prijatelja Jelene Krsmanović, napisao je potresno pismo koje je posvetio ubijenoj pevačici. Gačić je uz zajedničku fotografiju koju je objavio na Instagramu napisao:- Veliki je to gubitak. Monstruozni umovi koji hodaju istom zemljom kao i mi koji to nismo uništavaju sve ono što je dobro i valjano. Tako su oduzeli ovozemaljski život našoj Jeci i naneli veliki bol i tugu njenoj porodici, a potom i svima nama koji smo se s njom družili i koji smo je iskreno i kao sestru i prijatelja voleli. Iza sebe je ostavila mnogo toga, ali najveće njeno stvaralaštvo je njena ćerkica. Ostaje nam jedino to da se iskreno pomolimo za njen dom da što lakše podnese fizički rastanak i znajmo da nas i ona, kao i svi koji nas pre nje napustiše, čekaju i da je ovaj rastanak privremen. Neka ti je večni pokoj, draga Jeco, i neka te blagi bog useli u rajska naselja - napisao je Marko.

REAGOVANJASuzana JovanovićPlačem jer mi je teškoSaša i ja smo bili bliski s njima. Ne znam šta da vam kažem. Mnogo sam potresena. Poklonili su mi pesmu „Amajlija“. Ne mogu da pričam, ne mogu. Suze mi teku jer mi je teško.

Nada TopčagićNikome se nije zamerilaI dalje ne znam gde se nalazim. Ode moja ćerka. Moja mezimica. Ona je bila dobrica, koja se nikada nikome nije zamerila, koja nikada nije dobila nijednu ružnu reč, prek pogled. Bila je prelepa i često su joj poznati i nepoznati ljudi govorili da je lepa kao anđeo.Ana BekutaPrekinut je mlad životPrekinut je mlad život, majčinstvo, blistava karijera koja je tek počinjala... Šteta! Poznavala sam Jelenu, svi demo-snimci koje sam dobijala od Zorana bili su otpevani njenim divnim glasom, pa i pesma „Konak“, koju je za mene komponovao. Bila je dobar čovek, prelepa...Njene krupne oči bile su pune ljubavi za sve nas.Dragiša Trajković ĐaniU Srbiji su ovakve tragedije čestePoznavao sam Jecu i bila je normalna osoba. Radili smo nekoliko puta zajedno i bila je izuzetna pevačica. U Srbiji se ovakve tragedije često dešavaju i zakon to treba da reši. Tuga da nema dalje. Otišla je dobra majka, supruga, pevačica, ćerka...Goca BožinovskaNajžalije mi je zbog detetaOd jutros razmišljam o tome ko li ju je ubio? Je l‘ se to sumnja na muža, kao što se piše u novinama? Pa i logično je jer je bio pored nje i prvi obavestio policiju. Neću da grešim dušu. Kakav li monstrum možeš biti da nevinoj devojci oduzmeš život na krvav način?! Nisam je poznavala, ali mi je mnogo žao. Sanja ĐorđevićUbicu najoštrije kaznitiNe prestajem da plačem. Upoznala sam je svojevremeno na snimanju, bila je s mužem i detetom. Lik njene ćerke nikako ne izbija iz glave. Vest o smrti me je toliko potresla da nisam mogla da spavam. Nadam se da će policija što pre naći ubicu koji zaslužuje najstrožu kaznu.

HronologijaDRAMA U BORČISubota15.00 - Jelena otišla da džogira15.30 - čula se s majkom16.00 - organizovana potraga20.00 - suprug Zoran prijavio nestanak policiji20.54 - Kurir prvi objavio nestanak21.30 - policija kreće u potraguNedelja3.00 - lociran Jelenin telefon12.00 - pronađeni patika, šnala i tragovi krvi13.00 - na dnu kanala ispod nasipa punog vode nađeno Jelenino telo14.10 - Hitna pomoć konstatovala smrt15.10 - telo odvezeno sanitetom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track