DŽEJOVA ĆERKA: Adilu ne dam dete, hoću dobru alimentaciju!

Ana Ramadanovski

DŽEJOVA ĆERKA: Adilu ne dam dete, hoću dobru alimentaciju!

Stars -
Njegova obaveza je da plaća alimentaciju, naročito, zato što ja nisam zaposlena, ali će sud u narednom periodu odrediti koliko će to biti, shodno njegovim primanjima koja, ja vrlo dobro znam, nisu mala, rekla je

Pevač Adil Maksutović i njegova nevenčana supruga Ana Ramadanovski uveliko posećuju socijalnog radnika i psihologa kako bi se dogovorili koliko će njihov sin provoditi vremena sa kojim roditeljem, a to će u narednom periodu odrediti sud, kao i sumu novca koju će na mesečnom nivou Adil izdvajati.

Baz obzira na to što nisu venčani, Adil je dužan da plaća alimentaciju, jer je priznao sina, a Ana je otkrila da pevač brine o sinu, ali treba da se stidi što neprestano blati ne zna da li je to dovoljno."Adil brine o potrebama deteta, ali da li je to dovoljno, to samo on zna. Neću da pričam o brojkama u javnosti i tome koliko novca daje na mesečnom nivou, neka vam on kaže ako ga nije sramota. Njegova obaveza je da plaća alimentaciju, naročito, zato što ja nisam zaposlena, ali će sud u narednom periodu odrediti koliko će to biti, shodno njegovim primanjima koja, ja vrlo dobro znam, nisu mala", kaže ćerka popularnog pevača Džeja Ramadanovskog, koja priznaje da je revoltirana što Adil koristi svaki medijski prostor da priča o njihovom odnosu.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

"On je pevač i neka radi svoj posao, nek ćuti i peva, a ne da iznosi prljav veš čim stigne. To je bilo i prošlo, za mene je ta priča završena. Muka mi je od svega i neću da se prepucavam preko medija, sve što imam, rekla sam pred sudom. To što na svakom koraku blati mene i tatu više govori o njemu nego o nama, a on zna šta je istina. Treba da ga je sramota, jer svakom svojom izjavom pada sve dublje i dublje", istakla je Ana.

Navode da Adilova majka, dok je dete kod njega, potpuno brine o mališanu, zbog čega je pevač navodno razmišljao da zatraži starateljstvo, ona komentariše na sledeći način.

"Ne želim da potvrdim niti demantujem da li je tražio starateljstvo, ali to što našeg sina čuva njegova majka kada je tamo, dokazuje da je on nesposoban da sam brine o detetu. Njegova majka je odgajila troje dece, tako da nema potreba da gaji i vaspitava moje dete, jer sam ja za to i više nego sposobna", zaključuje Ana, koja je pevača napustila pre pet meseci kada ga je optužila da je pretukao.

Fato: Damir Dervisagić
Fato: Damir Dervisagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja