DŽIDŽA: Neprijatno mi je što se Miki zaljubio!

Samo dobri prijatelji

DŽIDŽA: Neprijatno mi je što se Miki zaljubio!

Stars -
Moji su pomislili da se tu nešto zaista dešava jer smo na snimcima bili samo ja i Miki kao neka ljubavna priča

Aleksandra Džidža Stojković, farmerka koja je sinoć napustila imanje u Lisoviću, rekla je da joj je bilo veoma neprijatno zbog Mikija Đuričića koji se zaljubio u nju. Mlada zvezda Granda, koja je najviše vremena provodila upravo sa rijaliti zvezdom dok je bio na imanju, i bila mu velika podrška, rekla je se između njih dvoje razvilo veliko prijateljstvo. "Bilo mi je neprijatno zbog Mikija, jer nisam očekivala da se zaljubi. Lepo smo se slagali i mi smo veoma dobri prijatelji. Kada sam videla kako me je produkcija predstavila, videla sam ljubavnu priču. Moji su pomislili da se tu nešto zaista dešava. Na snimku smo bili samo ja i Miki i nigde se nije videlo kako muzem koze ili pričam sa Suzanom", rekla je mlada zvezda Granda u emisiji "Dobro jutro".

Džidža je rekla da je na imanju izbegavala konflikte i da se najbolje opuštala u štali sa kozama. "Uživala sam da odem u štalu i pomuzem koze. Moram da se zahvalim Proki koji mi je dao zadatak da naučim kako se muzu koze. Zaista sam uživala u štali i to mi je bilo opuštanje. Volela sam i da popričam sa Romanom, koja me je jako iznenadila, i sa Divnom, Suzanom i Sarom jer smo pričale o spoljnjem svetu", rekla je Džidža.

Podsetimo, Džidža je bila Mikijeva najveća podrška kod prvog sukoba na Farmi kada je rijaliti zvezda udarila Marka Vanilu, i uvek ga je smirivala kada bi izgubio živce. Međutim, Đuričić je bez ikakve najave preskočio ogradu i napustio imanje, a tom prilikom se nije pozdravio sa Džidžom koja se osećala kao da joj je zabio nož u leđa. Miki je to pokušao ispraviti tako što je za Džidžin rođendan ponovo preskočio ogradu i doneo joj poklone - čokolade i malok kucu. Zvezda Granda je odbila poklon i kuče vratila produkciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track